Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smapája

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 9:11 am    Předmět: Citovat

Karlosko
neboj, já se po měsíci taky zastavila, hrozně jsem se lekla, pak jsem dala další týden 1kg a zase se to rozhýbalo...to víš ono nás to tělíčko zkouší, jestli nepovolíme Very Happy

[/url]
35let,bezdětná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karloska

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 8:25 pm    Předmět: Citovat

smapájo děkuji za povzbuzující odpověd jaá vydržím přece jsem si nedala uřezat žaludek a nebudu hubnout TAK TO NÉÉÉÉ Exclamation Exclamation Exclamation

[/url] 37.let Tub. 19.3.10 OV Mudr Foltys
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 1:15 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Karlosko, neboj ono se to někdy jak na svi.u sekne, ale pak se to rozjede, každý má jiný metabolismus a kdo držel diety už dříve, tak mu to nejde tak rychle jak ostatním... taky mi to docela stálo, ale už se to zase pohlo, mě to teď jde tak kilo za 14 dnů asi... no nic moc, ale alespoň to jde dolů a ne nahoru.... včera jsem byla na obezitologii a Dr. mě pochválila, že se mi začíná pěkně rýsovat postava a výsledky jsou vidět mám už 97, ale nemám spravený zatím metřík a taky je to pěkně vidět na cm.... -25 cm přes pas a prsa....takže vytrvej a nevzdávej to... a v práci mě nikdo nepochválí, jen jedna kolegyně, oni si o mě šeptají za zády, já to neřekla jen 2 holkám, co jsem s něma na směně a ostatní nic, žádná reakce a já je prdím, alespoň jim nemusím nic vysvětlovat, ale je to zvláštní pracuje tam se mnou asi 50 lidí a nikdo ani uklizečka se mě slovem nezeptají a to mám dole 23 kilo a myslím, že to teda vidět je... jinak jinde mě lidi pochválí...to můj manžel zhubnul jen 5 kilo a každý ho zastavuje v práci, že je fešák a jak to dělá, že hubne... No lidi někteří jsou fakt nepřející.... Pa a i ostatním držím palušky....Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
suelin2

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 1:37 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko no tys pěkně odhodila ty centáčky i kilečka,ůplně se těším na srazík až mi budou padat kukadla Shocked Shocked Shocked Shocked,mě právě dělají problém těstoviny a vepř,maso,to prostě papám fakt s mírou,jinak žádné jiné omezení
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 1:48 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Suelin, no mě problém nic nedělá a pak je to taky na prd, bo mám furt na něco chuť Shocked
Taky děvčata je to opravdu a opravdu moc o pitném režimu, jak tady někdo už napsal, tělo mi odpustí kostičku čokolády, ale neodpustí mi nedostatek tekutin....
Jsem byla včera na té obezitologii a výsledky z krve mám prý všechny vpořádku jen malikno zvýšený cholesterol, ale jen trošku, no a od minula jsem zhubla 1,8 kg ze svalové hmoty, tak mi paní dr. poradila, že před cvičením si mám dát nějaké sacharidy, např. mysli tyčku nebo nějakou tu tyčku z fitka ... což jsem ráda slyšela, protože sladké, to je můj velký hřích a problém Embarassed Embarassed Laughing
No a říkala, že mi strašně padjí vlasy a ona, že mám vše v normě, že mám jíst magnézium, křemík, zinek a mulťáky, ale že tam má lidi z různými dietami a nikdo si na padání vlasů nestěžoval. Tak mě napadlo, že jedna známá mi říkala, že někomu padají vlasy prostě po narkóze, myslíte, že je to možné???

janaaa

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 3:18 pm    Předmět: Citovat

MAJDI TAKY JSEM PRVNÍ REAKCE NA MÉ HUBNUTÍ ZAZNAMENALA AŽ PO 30 KG. TO BYL ZLOM, KDY SI MÉ OKOLÍ ZAČLO VŠÍMAT, ŽE SE NĚJAK MĚNÍM. TED UŽ MĚ MÁLO KDO POZNÁ Z TĚCH CO MĚ DLOUHO NEVIDĚLI, TAKŽE CHCE TO TRPĚLIVOST A UVIDÍŠ ZA CHVÍLI TY REAKCE.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 3:44 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Jani, oni jinde lidé reagují a ptají se, ale v té práci né, protože jsem jim neřekla nic a oni si myslí, že jsem byla na bandáži a ostatní si to všichni prodrbali až o několik pater nahoru... ale zas na druhou stranu jim nemusím nic vysvětlovat, no. A když něco, tak se zachovají jako no my víme, žes byla na operaci bandáži, ale ty nám to nechceš říct, tak nic...i když jsem jim říkala, že jsem na bandáži nebyla a nešla bych, že cizí těleso a komplikace, jaké lidé mají po bandáži mě tak moc odrazijí, že bych ji nechtěla...Taky tam nechávají provokativně ležet různé časopisy s příběhy lidí, kteří zhubli po bandáži a tak...takže u nás v práci je to prostě tak... klidně bych jim to řekla, ale bohužel některé děvčata jsou tak trapné, že ti klidně mezi řečí řeknou, ona je tak hnusně tlustá, mě se až zvedal žaludek, jak jsem ji viděla,.... a přitom ví, že já vážím, 120 (tedy jsem vážila)... tak si alepsoň dám na tu pusu zámek, když mluví se mnou....
Říkám jim, že chodím k psycholožce a k obezitoložce(což je pravda) a taky že chodím cvičit a plavat( a to je taky pravda)
Ale u mých přátel a rodiny, jsem se nesetkala zatím se žádnou negativní reakcí, jen podporou... jedině...když si dám něco sladkého, tak mě sprdnou...to sis řezala žaludek a teď si dáš zákusek??? Tak jim vysvětluji, že nemám prostě nic zakázané, jen jím všechno moc málo ....

Lucieee

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 4:15 pm    Předmět: Citovat

Ahojky děvčata tak další 2kg dole... ale jde to těžce. Neumím se moc omezit... ale chci mít do svatby 80kg tak se musím krotit... teď začne už bejt levná zeleninka tak začku chroupat okurky a mrkev... Smile ... Všem moc gratuluji k hubnutí jste šikulky.. Smile

[/url]

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm
suelin2

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 4:37 pm    Předmět: Citovat

Lucieee no ty teda ale válíššššš Shocked Shocked ,jsi šikulka a myslím že ty to do svatby hravě zvládneš a když ne,nic se neděje už ted musí být z tebe pan nastávající mimo Wink Wink Wink
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 10:08 pm    Předmět: Citovat

Shocked Lucieee, jsi neskutečná...moc ti to přeji, jsi krásná a budeš nááádherná nevěsta...vy jste fakt děvuchy šikulky, no asi ještě rozvedu, abych byla krááásná nevěsta.... Shocked Shocked Všechny tak kráásně zhubnete a hned šup do chomoutu, mají ti hošani o vás strach co??Abyste jim nefrnkly, když jste takové kočky,co??? Laughing Laughing Laughing

Lucieee

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 6:21 am    Předmět: Citovat

Děvčata díky moc. Majdalenka mi už jsme se měli brát minulej rok. Už jsme měli i na zámku zarezervovanej termín jenže jsem to celé o rok odložila kvůli operaci. Byla jsem na ní koncem května a měla jsem se vdávat v červnu, tak jsem nevěděla jestli budu fit. Teď jsem fit až až. Přítel ze mě už nemůže... furt ho někam s dětma tahám. V zimě lyže a teď oprášíme kola a brusle, jak je užasné mít 58kg ze sebe pryč... Smile))))

[/url]

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm
verca

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 7:24 am    Předmět: Citovat

Lucieee jsi prostě šikulka, velká gratulace ke shozeným kilům a že jich už je opravdu hodně !! Jen tak dál kočko a hurá do chomoutu Wink Laughing

Jinak se musím i já pochlubit, že mám od opky dole 9 kg, jsem ráda, že nejdu 1kg denně, to už jsem si zažila, když jsem tenkrát nejedla a mám to nějak zafixované v hlavě. Ale zase jsem mooccc ráda, že mi to jde takhle lehce, jsem opravdu moc šťastná Exclamation Exclamation Exclamation

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
suelin2

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 7:27 am    Předmět: Citovat

Verunko to máš krásnééééééééé Exclamation Exclamation Fakt super drž se,bude z tebe štabajzna Exclamation Exclamation Exclamation
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 7:40 am    Předmět: Citovat

Věrčo, nááááádhera !!! Jde ti to skvěle !!!!! Wink Wink
Pett1

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 7:56 am    Předmět: Citovat

Věrko - za půl měsíce 9 kg Shocked Shocked Shocked Shocked ? Tak to je naprostá bomba! Moc ti to přeji i samozřejmě všem ostatním! Držím palečky ať to tak jde i nadále! Wink

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: