Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 308, 309, 310 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dlorim

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 12:17 pm    Předmět: Citovat

ahoj všem, horko-těžko mám dole zase"1 kg" nevím proč to jde tak hrozně pomalu,všechno dodržuju jak mám a jde to tak, jak to jde Sad ...

[/url]
[/url] bandáž 19.1.2010 ISCARE
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erytrin

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 12:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoj to mi je tě hrozně líto že se to takhle pomalu hejbe Sad co doktor na to? je spokojen vid? chjo Sad

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 12:56 pm    Předmět: Citovat

dlorim nevěš hlavu,hlavně že to aspon trošku jde.Máš dost tekutin?No to je právě další mínus u mě pro rozhodování opky,to hubnutí u bandu je prostě pomalejší.Ale drž se děvče,chce to čas Exclamation Exclamation
RadkaR

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 2:24 pm    Předmět: Citovat

dlorim Vždyť to je 9kg za 2,5 měsíce, to je přece hezký. Nebo není? Question Question Exclamation

4.5. bandáž ISCARE
Jana Školaudyová

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 3:14 pm    Předmět: Citovat

SMAPÁJA- to pití je nejdůležitější.Když jsem pila 1,5 litru,stála jsem .Teď dám 3 litry a hnulo se to.
LOLINKA-chvíli jsem nepsala,protože jsem bojovala o kila a nechtělo se to hnout.Když jsem ale začala pít,vše se opět rozběhlo.Pomohla mi výživová poradkyně a přístroj In body.Prostě mi prý odpustí nějakou sladkost,ale pití ne!!!

[/url]
[26.1.2010 tubu v Břeclavi,pan doktor Čierný -doporučuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
danas

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 7:06 pm    Předmět: Citovat

Tak posílám aktuální metřík pro měsíční přehled. Hezký večer

[url=http://[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9TIDXV/]

[/url]
Jana Školaudyová

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 9:11 pm    Předmět: Citovat

Danas,napiš nám,kdy jsi byla na opce a co máš,ať můžeme kouknout,jak jsi úspěšná.

[/url]
[26.1.2010 tubu v Břeclavi,pan doktor Čierný -doporučuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
lolinka

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 9:30 pm    Předmět: Citovat

Jani,

občas se to zastaví, ale pak zase rozjede. Jde ti hubnutí krásně. A Danaz byla na tubu den před tebou (v Turnově) - má to vidět těsně nad metříkem. Wink

Jinak gratuluji i Dlorim a dalším, všichni jste moc šikovní. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rendy

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 9:57 pm    Předmět: Citovat

Suelin 2 bylo to teda dlouhá doba,ale děkují snad bude líp a půjde to směrem dolů Laughing doufám vtom. Evil or Very Mad

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st březen 31, 2010 11:33 am    Předmět: Citovat

--téda holky fakt velká závist Danaz ty jedeš gratuluju...tolik kileček..já jsem fakt přídil... Rolling Eyes Rolling Eyes asi mám nějak ten metabolismus parouchanej..bych do toho kopla už ale...já když dám dolu -1za 14 tak je tosláva...jen nevím proč tomu tak je...a to nejím pečivo vůbec,jen jeden kneckebrot ke snídani...jogurty slazené téměř vůbec...přílohy taky skoro zážné...ale to tělo prostě nepustí ani ň...hlajzle jedno... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Vanda

PříspěvekZaslal: st březen 31, 2010 5:11 pm    Předmět: Citovat

Všem vám gratuluji ke shozeným kilíčkům, komu se zdá, že to jde moc pomalu, tak myslete na to, že jste to nabíraly taky dlouho a -1 kg za 14 dní - pořád lepší než nic, taky co jsem začala jíst všechno hubnu ten 1 kg za 14 dní, ale jsem ráda, že vůbec něco. A jak říkají lékaři - hubnete-li moc rychle, je větší šance to nabrat zpátky. A co si budeme povídat, rychle hubnou většinou jen ti, co nemají metabolizmus zdevastovaný dietami. My věční dietáři to máme horší, nás se to víc drží ta kila. Já kdybych sečetla co jsem kdy zhubla a nebýt jojo efektu, už bych měla nejmíň -117 kg čistá váha. Laughing Exclamation Very Happy

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
dlorim

PříspěvekZaslal: st březen 31, 2010 7:07 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, díky Vám děvčata za podporu, erytrin co na to doktor? Samozřejmě že prý dobrý, měla jsem trochu jinou představu Rolling Eyes suelin2 v tom pití to možná trochu bude dám tak 1,5 l no budu se muset víc "nutit", to mi jde dost těžko. radkaR 9 kg za 2,5 měsíce není asi tak málo, čekala jsem že to bude rychlejší Embarassed zvlášť když tady čtu ty krásný výsledky všech ostatních. No šla jsem do toho, tak budu(musím) bojovat....

[/url]
[/url] bandáž 19.1.2010 ISCARE
suelin2

PříspěvekZaslal: st březen 31, 2010 8:44 pm    Předmět: Citovat

dlorim nejsi v tom sama,já mám stejný problém.Někdy vypiju i 2,5-3l,ale většinou je to do 2l a to je pech Twisted Evil Těším se až bude tepleji nebudu mít s tím problém,ted bohužel jo Rolling Eyes
Rendy

PříspěvekZaslal: st březen 31, 2010 10:10 pm    Předmět: Citovat

Dlorin neboj taky ti to půjde uvidíš a já taky toho moc nenapiju tak 1,5l víc nedám do sebe a jídla ted bohužel taky né,polívku tak 3 lžíce a třeba rýži taky 3 lžíce a kupují si křehké plátky tam není moc tuku Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt duben 01, 2010 7:35 am    Předmět: Citovat

Tak mám další kilo dole.. sice je to teprve moje 3.kilo, oproti vašim úspěchům je to nic, ale i tak mám radost! Wink Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 308, 309, 310 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: