Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Léňa

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 10:27 pm    Předmět: Citovat

Šmankote Martino-to nemyslíš vážně,že tchýni to trvalo tak dlouho ,než se vyslovila?
Proč to dělá lidem tak dobře se držet a neříct pěkný slovíčko i za kapičku pokroku?

Já si konečně užívám manžela a manželství.Nevím,jak moc nám to vydrží tahle idylka,ale snažím se.Zdejší lidi mě k tomu v podstatě donutili,abych si užívala s rodinou ,jak to jen jde a na ostatní kašlala.To kašlání jde pravda ztuha.
Ale co už.
Mějte se tu všichni vespolek krásně,jdu se zase přitulit k muži-evidentně mu to dělá dobře.

ztráty:-22cm přes břicho

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2007 9:47 am    Předmět: Citovat

Tak se du pochlubit se svym pokrokem - kazdy kdo chce nabrat by zavidel - 4 kila navrch za tyden po tom, ze sem prestala jist uz jen nizkotucne jogurty, cottage apod. veci - a jak na to? Kdo nemuzete nabrat, proste jezte to, co ostatni...a uplne staci vrabci davky... Uz sem fakt na*****!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2007 10:36 am    Předmět: Citovat

Léňo tak to jóóóó Embarassed Wink !Jen se tul k mužíčkovi,co to dá Very Happy Very Happy Very Happy !Není nad milující náruč,ať už mužskýho,nebo dětiček Very Happy Very Happy Very Happy !Faktem je,že hodně lidem dělá problém někoho pochválit,říct mu do očí,že mu to sluší,že zhubnul Confused Rolling Eyes Confused Zato za zádama,v opačném případě,když člověk přibere,to se to většinou drbe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!!Takhle jste alespoň všem zlým drbnám vzali alespoň jedno téma Wink Wink a lidem,kterým na vás záleží dali další příležitost vás pochválit! A to je přece fajn Laughing Wink Exclamation Jinak já po 3 týdnech Meridie mám dole 3,5 kg,sice to ještě není nikterak vidět Crying or Very sad ,ale je to příjemný pocit Very Happy Wink Exclamation Tak si holky užívejte pochval i tulení a mějte krásný prodloužený,skoro prodloužený,víkend. Wink
Olča

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2007 3:19 pm    Předmět: Citovat

qwys to snad ani není možný Exclamation Přece nebudeš jíst stále jen nízkotučné Sad
martina

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2007 5:53 pm    Předmět: Citovat

jo Léňo představ si, že jí to opravdu trvalo celých 26 kilo. Neuvěřitelné, co? Ale asi bohužel normální, aspoň u mojí tchýně Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
qwys

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2007 7:21 pm    Předmět: Citovat

Olco, vymyslela jsem to ted tak, ze budu jist hlavne zeleninovy salat s balkanem, lusteniny, kuskus, bily jogurt treba k snidani, a jednou denne nejake teple jidlo. A taky tu mam ted koupena jablicka Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2007 7:32 pm    Předmět: Citovat

Qwys... třeba to bude blížícím se menzesem.. to já taky naberu a ani nevím jak. Takže pokud to máš dostat, tak je to OK. Nezoufej, zas bude dobře..
Wink Wink
rendula

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 7:36 am    Předmět: Citovat

Jo Evi,jen doufám,že máš pravdu,mých -12 opět vystřídalo -10kg,asi je to tím,že to mám,ale stejnak,přestává mě to už tak nějak bavit.
Jestli mě dr. Doležalová nedoplní,tak se asi budu smiřovat s tím,že už budu nadosmrti bečka sádla.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 9:49 am    Předmět: Citovat

Ale kuš Rendulííí.... zanech takových škaredých slov! Pokud Tě dr. i po předložení jídeníčku odmítne doplnit a zase by chtěla, aby jsi za další 3měsíce přišla s novým jídelníčkem - no já nevím, ale já bych se možná i obrátila na jiného doktora. Protože pokud jíš jak máš a přesto již několik dlouhých týdnů nehubneš, tak já bych skutečně trvala na tom, že by jsi to chtěla zkonzultovat s jiným doktorem..
rendula

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:21 am    Předmět: Citovat

Evčo joo,vždyť jsme si o tom psaly,ale občas prostě podlehnu takovým těm chmurným myšlenkám,skutečně se upínám na to doplnění,a pořád si dokola opakuju-proto je ta bandáž regulovatelná,tak proč by mě ji nedoplnili????
Vždyť je snad i v jejich zájmu abych hubla,sakra,nebo ne????

Nebo jim stačí jen to,že mě odoperovali a šmytec????
Nevím,plácám se v tom,snažím se jíst ty "jejich" určené porce,ale nestačí mě to,tak jím víc,no tak to doplnění přeci asi fakt snad potřebuju,ne????

Mám obavy z toho,že mě dr. nevyslechne a udělá si hned svůj názor a závěr,ale já se fakt nedám,co se týká toho doplnění,chci ho za každou cenu. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:39 am    Předmět: Citovat

Rendulko, je to tak jak píšeš. Tento typ je regulovatelný, takže by se měl regulovat !!!! To nám jinak mohli dát tu hadrovou, že jo! A když se člověk snaží a přesto nehubne... a ještě nevíc k tomu má hlad, tak to už je sakra důvod k doplnění. Teda tak to vidím já, coby laik.
Holka, nesmíš se nechat... to, že Tě odoperovali, tím to nekončí - i následná péče by měla být nejméně na stejné "vlně" jako ta předoperační. Doktorka by si Tě měla vyslechnout, pokud však ne, máš právo žádat o konzultaci s jiným lékařem! Já bych to udělala naprosto stejně, to mi věř!
Kdybych mohla, poslala bych ti sílu a trochu optimismu aspoň. Ale neumím to. Ale myslím na Tebe.. snad to bude OK..holka Wink Wink
rendula

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:49 am    Předmět: Citovat

Díky moc Evi.
Celej víkemd jsme pokládali novou podlahu,no děsná piplačka,máme samý výklenky a kravinky,ale stojí to za to,do toho malej,chvílema jsme to málem vzdali,ale je to hotový a je to nádherný,tak mám zase jiné radosti,když už nejde hubnutí.

operace 19.2.2007
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:52 am    Předmět: Citovat

Je potřeba si dělat radosti...malé i větší - bez toho by byl život šedivej! Wink Wink
rendula

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 11:12 am    Předmět: Citovat

Teď jsem volala té kolegyni co se mnou byla v Iscare na pokoji a taky chodí k dr. Doležalové a taky ji odmítla doplnit,já už z toho mám trauma teď.

operace 19.2.2007
Léňa

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 1:50 pm    Předmět: Citovat

Renduli a co centimetry?Jak ti jdou objemy?Značíš si to někde?Klidně začni i teď,ale dělej si to.Moc to pomáhá vidět,že někde se to hýbe

ztráty:-22cm přes břicho

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: