Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Léňa
|
Zaslal: so květen 05, 2007 10:27 pm Předmět: |
|
|
Šmankote Martino-to nemyslíš vážně,že tchýni to trvalo tak dlouho ,než se vyslovila?
Proč to dělá lidem tak dobře se držet a neříct pěkný slovíčko i za kapičku pokroku?
Já si konečně užívám manžela a manželství.Nevím,jak moc nám to vydrží tahle idylka,ale snažím se.Zdejší lidi mě k tomu v podstatě donutili,abych si užívala s rodinou ,jak to jen jde a na ostatní kašlala.To kašlání jde pravda ztuha.
Ale co už.
Mějte se tu všichni vespolek krásně,jdu se zase přitulit k muži-evidentně mu to dělá dobře. _________________ band 28.2.2007 od únoru do úmoru
ztráty:-22cm přes břicho
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
Tak se du pochlubit se svym pokrokem - kazdy kdo chce nabrat by zavidel - 4 kila navrch za tyden po tom, ze sem prestala jist uz jen nizkotucne jogurty, cottage apod. veci - a jak na to? Kdo nemuzete nabrat, proste jezte to, co ostatni...a uplne staci vrabci davky... Uz sem fakt na*****! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
Léňo tak to jóóóó !Jen se tul k mužíčkovi,co to dá !Není nad milující náruč,ať už mužskýho,nebo dětiček !Faktem je,že hodně lidem dělá problém někoho pochválit,říct mu do očí,že mu to sluší,že zhubnul Zato za zádama,v opačném případě,když člověk přibere,to se to většinou drbe !!!Takhle jste alespoň všem zlým drbnám vzali alespoň jedno téma a lidem,kterým na vás záleží dali další příležitost vás pochválit! A to je přece fajn Jinak já po 3 týdnech Meridie mám dole 3,5 kg,sice to ještě není nikterak vidět ,ale je to příjemný pocit Tak si holky užívejte pochval i tulení a mějte krásný prodloužený,skoro prodloužený,víkend.  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
qwys to snad ani není možný Přece nebudeš jíst stále jen nízkotučné  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
jo Léňo představ si, že jí to opravdu trvalo celých 26 kilo. Neuvěřitelné, co? Ale asi bohužel normální, aspoň u mojí tchýně  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
Olco, vymyslela jsem to ted tak, ze budu jist hlavne zeleninovy salat s balkanem, lusteniny, kuskus, bily jogurt treba k snidani, a jednou denne nejake teple jidlo. A taky tu mam ted koupena jablicka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
Qwys... třeba to bude blížícím se menzesem.. to já taky naberu a ani nevím jak. Takže pokud to máš dostat, tak je to OK. Nezoufej, zas bude dobře..
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: po květen 07, 2007 7:36 am Předmět: |
|
|
Jo Evi,jen doufám,že máš pravdu,mých -12 opět vystřídalo -10kg,asi je to tím,že to mám,ale stejnak,přestává mě to už tak nějak bavit.
Jestli mě dr. Doležalová nedoplní,tak se asi budu smiřovat s tím,že už budu nadosmrti bečka sádla. _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po květen 07, 2007 9:49 am Předmět: |
|
|
Ale kuš Rendulííí.... zanech takových škaredých slov! Pokud Tě dr. i po předložení jídeníčku odmítne doplnit a zase by chtěla, aby jsi za další 3měsíce přišla s novým jídelníčkem - no já nevím, ale já bych se možná i obrátila na jiného doktora. Protože pokud jíš jak máš a přesto již několik dlouhých týdnů nehubneš, tak já bych skutečně trvala na tom, že by jsi to chtěla zkonzultovat s jiným doktorem.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:21 am Předmět: |
|
|
Evčo joo,vždyť jsme si o tom psaly,ale občas prostě podlehnu takovým těm chmurným myšlenkám,skutečně se upínám na to doplnění,a pořád si dokola opakuju-proto je ta bandáž regulovatelná,tak proč by mě ji nedoplnili????
Vždyť je snad i v jejich zájmu abych hubla,sakra,nebo ne????
Nebo jim stačí jen to,že mě odoperovali a šmytec????
Nevím,plácám se v tom,snažím se jíst ty "jejich" určené porce,ale nestačí mě to,tak jím víc,no tak to doplnění přeci asi fakt snad potřebuju,ne????
Mám obavy z toho,že mě dr. nevyslechne a udělá si hned svůj názor a závěr,ale já se fakt nedám,co se týká toho doplnění,chci ho za každou cenu.  _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
Rendulko, je to tak jak píšeš. Tento typ je regulovatelný, takže by se měl regulovat !!!! To nám jinak mohli dát tu hadrovou, že jo! A když se člověk snaží a přesto nehubne... a ještě nevíc k tomu má hlad, tak to už je sakra důvod k doplnění. Teda tak to vidím já, coby laik.
Holka, nesmíš se nechat... to, že Tě odoperovali, tím to nekončí - i následná péče by měla být nejméně na stejné "vlně" jako ta předoperační. Doktorka by si Tě měla vyslechnout, pokud však ne, máš právo žádat o konzultaci s jiným lékařem! Já bych to udělala naprosto stejně, to mi věř!
Kdybych mohla, poslala bych ti sílu a trochu optimismu aspoň. Ale neumím to. Ale myslím na Tebe.. snad to bude OK..holka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:49 am Předmět: |
|
|
Díky moc Evi.
Celej víkemd jsme pokládali novou podlahu,no děsná piplačka,máme samý výklenky a kravinky,ale stojí to za to,do toho malej,chvílema jsme to málem vzdali,ale je to hotový a je to nádherný,tak mám zase jiné radosti,když už nejde hubnutí. _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:52 am Předmět: |
|
|
Je potřeba si dělat radosti...malé i větší - bez toho by byl život šedivej!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: po květen 07, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
Teď jsem volala té kolegyni co se mnou byla v Iscare na pokoji a taky chodí k dr. Doležalové a taky ji odmítla doplnit,já už z toho mám trauma teď. _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Léňa
|
Zaslal: po květen 07, 2007 1:50 pm Předmět: |
|
|
Renduli a co centimetry?Jak ti jdou objemy?Značíš si to někde?Klidně začni i teď,ale dělej si to.Moc to pomáhá vidět,že někde se to hýbe _________________ band 28.2.2007 od únoru do úmoru
ztráty:-22cm přes břicho
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|