Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
danas

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 6:32 pm    Předmět: Citovat

Jana Školaudyová :

Ahoj, byla jsem na tubu stejný den, máme stejnou počáteční váhu a úbytek taky stejný. Tak si myslím, že je to v poho. Doufám, že to tak půjde dál, už jsou mně větší věci, pomalu vytahuji ze skříně odložené oděvy a cítím se úplně skvěle. Rekonvalescence skvělá, prakticky mám pocit jako bych ani na operaci nebyla. Příští týden jdu do Turnova na kontrolu, tak snad bude stejného názoru i pan doktor. Přeji hezký večer

[url=http://[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9TIDXV/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 7:07 pm    Předmět: Citovat

Verco, klídééék.. Laughing ono nikde není daný, že já zítra zas nemůžu mít o kilo víc Embarassed
Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 10:05 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Zdeni gratuluji a přeju ať se zbavíš kil i zdravotních komplikací navždy.
Jani, neboj, to že se ti zastavila váha je normál, mě se hned asi třetí týden zastavila váha na 3 týdny, byla jsem úplně zlomená, ale děvčata psaly, že je to normální.... A pak jsem se zase rozjela a asi tak kilčo týdně hubnu, ale teď momentálně zase druhý týden stojím a nic, ale my měli oslavy a tak si tělo Embarassed uložilo....
Víš ono nás ten organismus zkouší, jestli si neděláme srandu jako vždy s těma různýma dietama a když pochopí, že nedostane víc, pustí kilča, taky je důležité hodně pít, pokud si uhlídám tekutiny, jde to o moc líp.... Pa a držím palečky Majdalenka

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 11:10 pm    Předmět: Citovat

Danas, na kdy seš objednaná na kontrolu v Turnově? ...posledně, když jsi byla na opce, jsem za Tebou nemohla přijít, ale tentokrát bych Tě ráda viděla...možná si na mě 5 minutek najdeš...taky Tě pochválím, jako pan doktor Laughing !

Zdeni, Ty točíš s těma kilama, potažmo práškama! Super!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
danas

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 6:34 am    Předmět: Citovat

Ahoj, dnes tam budu volat, tak se pak ozvu. Dana

[url=http://[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9TIDXV/]

[/url]
Dejna

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 8:01 am    Předmět: Citovat

Mr. Green jo, holky, je to tam Exclamation Exclamation Exclamation magická 7 na začátku, nemohu tomu věřit a normálně tu bulím... hůlka je snad definitivně v garáži - ťuk, ťuk, ťuk - taky mi odebrali léky na vysoký tlak a po 25letech jsem se zbavila ekzému na nohou... já se letos tak těším na jaro, jako už dlouho ne ...
přeju Vám všem, hlavně těm, které se teprve rozhodujete, ať se rozhodnete správně a přinese Vám to takovou změnu života a radost, jako mně...

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10

Naposledy upravil Dejna dne pá únor 19, 2010 8:20 am, celkově upraveno 1 krát.
Zapletalka

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 8:12 am    Předmět: Citovat

Já jsem taky 14 dní stála a až dnes ráno bylo zase kilíčko dole, jsou to ale nervy Twisted Evil

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
smapája

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 8:17 am    Předmět: měsíc po operaci Citovat

Dejna
gratuluju Exclamation , věřím, že se cítíš výborně. Začínaly jsme zhruba na stejné váze, tak taky doufám, že se mi povede propracovat na 7.
Dnes mám výročí měsíc od operace a zrovna se mi zastavila váha, tak jsem se taky dost lekla, ale i tak je 9kg dole super a když to beru i stím předoperačním, tak celkově 13kg...hlavně, aby se mi to zas správně rozjelo Wink

[/url]
35let,bezdětná
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 8:39 am    Předmět: Citovat

Dejna napsal:
Mr. Green jo, holky, je to tam Exclamation Exclamation Exclamation magická 7 na začátku....

tiše závidím Dejno a samozřejmě mooccccc gratuluji !!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 9:24 am    Předmět: Citovat

Bože, Dejno, no to je nááádhera!!!! Moc moc blahopřeju.. !! Vím, jak se musíš cítit.. to já si zatím přeju, aby zima ještě asi nekončila a já mohla zůstat ještě chvíli zalezlá v dlouhým kabátě.. Jinak já měla 7 na začátku před 12lety, když jsme se poznali s manželem.. Embarassed
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 9:54 am    Předmět: Citovat

Hlásí se šťastná blecha... jupííí... Laughing celou dobu nic a teď to skočilo zase o kilo dolů.. po 2 dnech.. je to možný?
No snad si to udržím a nebudu to muset zítra zase upravovat zpátky Crying or Very sad
suelin2

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 10:13 am    Předmět: Citovat

Dejno OBR GRATULACE Exclamation Exclamation Exclamation i mě se spustila slzička štěstí za Tebe Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation A tady to máte holky co něvěříte Exclamation Exclamation Exclamation Dejna má dostat jako další z ostatních metál Razz Razz Razz
suelin2

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 10:14 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko i tobě GRATULUJI Exclamation Exclamation
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 10:57 am    Předmět: Citovat

Díky Suelin.. i když ty moje chabý 2kila jsou úplně zanedbatelný proti těm vašich krásným mega úbytkům !!! Rolling Eyes Very Happy Very Happy
Ale já jsem ráda, že jsou to 2kila směrem dolů a ne nahoru, jak jsem byla posl. 2 roky zvyklá.. Wink
verca

PříspěvekZaslal: pá únor 19, 2010 1:08 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko napsal:
Hlásí se šťastná blecha... jupííí... Laughing celou dobu nic a teď to skočilo zase o kilo dolů.. po 2 dnech.. je to možný?
No snad si to udržím a nebudu to muset zítra zase upravovat zpátky Crying or Very sad

Zelenoočko tak vidíš, že jsi se také dočkala, velká gratulace !!! Věřím, že nikam doleva metřík posouvat už nebudeš !!! Wink jen tak dál, máš na to holka naše !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: