Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lucieee5

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2009 6:03 pm    Předmět: Citovat

Gabčo, moc moc gratuluji Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Si skvělá Very Happy

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rendy

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2009 11:19 pm    Předmět: POKROKY Citovat

ALENA napsal:
Gabčo také moc gratuluji a vítám tě doma z nemocnice Wink Wink obdivuji tě a všechny co hubnete, jste fantastické bojovnice Exclamation Exclamation já ten pocit být hubená nikdy nepoznám Crying or Very sad moje tělo prostě nehubne, stále mám hned -2kg a za týden zase + 2 kg Evil or Very Mad Evil or Very Mad už to asi lepší nebude, navíc se mi zase udělala v jizvě kýla, tak nejspíš skončím na sále Mad Mad
ALENKO,TO MI JE LÍTO,ŽE TO NEJDE I MĚ TO NĚJAK NEJDE,ALE CO NADĚLÁM NIC Crying or Very sad SNAD TO ZASE NĚKDY PŮJDE TY KILA DOLŮ.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rendy

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2009 11:20 pm    Předmět: Re: Dokončila jsem metřík Citovat

Gabča napsal:
Dne 3.11.2009 budu rok po tubulizaci a slavnostně oznamuji, že metřík je DOKONČEN.
Nejsem již všude nejtlustší, nakupuji oblečení v normálních obchodech velikosti 40-42, vejdu se na jednu židli. Nefuním při chůzi do schodů, nemám cukr, vysoký krevní tlak. Jsem jiný člověk.
Vy, co jdete po té dlouhé cestě k cíli, nezoufejte, když se váha zastaví a vydržte!
Děkuji všem, kteří mě drželi palce, pomohli radou a dobrým slovem. Bez Vás a Vaší pomoci bych to nezvládla.
GABČO MOC TI GRATULÍ JSI SKVĚLÁ A TIŠE TI ZÁVIDÍM Smile

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zapletalka

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2009 7:17 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem se konečně pohla aspoň o jedno kilečko Very Happy

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Beruna22

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2009 7:24 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni, Gabčo taky Ti moc, moc gratuluji, to je nádhera, to musíš být opravdu úplně jiný člověk. Very Happy Very Happy Razz Razz

[/url]

38let,vdaná, dcery 18 a 15 let, ,bandáž 15.9.2009,před bandáží -5kg
janaaa

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2009 8:55 pm    Předmět: Citovat

TAKŽE MILÁ DĚVČÁTKA JSEM DOMA. HURÁ, UŽ JSEM NEDOUFALA, PO 15 DNECH VE SVÉ VLASTNÍ POSTELI. V NEMOCNICI JSEM NECHALA SKORO 3 KG. TAKŽE DALŠÍ POZITIVUM. JSEM TAK RÁDA, ŽE JSEM TEN STRACH PŘEKONALA. NENÍ MI JEŠTĚ ÚPLNĚ OK, ALE JÁ SÚ TAK ŠČASNÁ.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2009 9:01 pm    Předmět: Citovat

Janaaa vítám tě zpět doma a gratuluji Exclamation Exclamation
suelin2

PříspěvekZaslal: st říjen 28, 2009 10:23 pm    Předmět: Citovat

Janičko tak tě tady vítám i když jsi MAZÁK,to je dobře že jsi ve svém,ale hlavně že jsi jistě bez komplikací,jinak by si tě tam hlídali.Tak ty se s těma kilečkama vůbec nepářeš co Question Exclamation Vždyt budeš kost a kůže Razz Razz Razz .Doufám že ti to zdravotní stav dovolí a budeš se moct dostavit na náš srazík,budu se těšit a opatruj se Exclamation
santoval

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 10:02 am    Předmět: ajoj Citovat

Ahoj Jani, tož děvčico to je super, že jsi doma teď už to bude jen a jen lepší, grartuluji Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
janaaa

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 12:43 pm    Předmět: Citovat

SUELIN STÁLE JE CO SHAZOVAT, JSEM PRCEK, TAKŽE HUBENÁ NEJSEM. A ANI NIKDY NEBUDU, ALE JSEM PŘESTO SPOKOJENÁ. VYPADÁM MLADŠÍ, CHLAPI SE ZA MNOU OTÁČEJÍ Laughing A JÁ SE CÍTÍM SEBEVĚDOMĚJI, UŽ NEJSEM TA ŠEDÁ MYŠ, KTERÁ SE NIJAK NEPROJEVOVALA, ABY NEUPOUTALA ZBYTEČNOU POZORNOST.

A NEBUJ NA SRAZ DORAZÍM. DNESKA JSEM BYLA SAMA AUTEM V OSTRAVĚ, OD NÁS JE TO PŮL HODINA CESTY A V POHO, TAKŽE POKUD NEBUDU MUSET ZPÁTKY DO NEMOCNICE URČÍTĚ DORAZÍM, ALE VYCHÁZKY MÁM JEN DO ČTYŘ. TAKŽE S VÁMI DLOUHO NEPOBUDU. Crying or Very sad

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
ALENA

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 2:17 pm    Předmět: Citovat

ahoj janaaa- vítej doma, tak a nyní hrrrrrr do života bez přebytků kůže, přeji brzké uzdravení a hodně těch otáčejících se chlapů- samozřejmě jen aby koukali, máš toho svého nejlepšího chvaliče doma Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
janaaa

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 9:40 am    Předmět: Citovat

DĚKUJI ALENKO ZA PŘIVÍTÁNÍ, ALE TĚCH PŘEBYTKŮ JE STÁLE HODNĚ. VÍM, ŽE NA FOTKÁCH NA STUDENTCE TO VIDĚT NENÍ, ALE MÁM JEDNOHO UPŘÍMNÉHO KAMARÁDA DOMA A TÍM JE ZRCADLO Laughing .ALE JE PRAVDA, ŽE HO NĚKDY ZA TU UPŘÍMNOST ÚPLNĚ NENÁVIDÍM, ALE PAK SI ŘEKNU, JEŠTĚ ŽE JE, JINAK BYCH SE SEBOU NIC NEUDĚLALA. A JAK JE NA TOM ROMANKA? UŽ TO MÁ CHUDÁK ZA SEBOU? OBDIVUJU JEJÍ ODVAHU. JÁ JSEM ŠLA JEN NA BŘICHO A NEMŮŽU SE STÁLE Z TOHO DOSTAT. STÁLE POLÉHÁVÁM. NO PROSTĚ LÍNEJ LAZAR. Embarassed

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 7:32 pm    Předmět: Citovat

Romča už to má za sebou, dělali jí zatím záda, je v pohodě, už se byla i projít venku v nemocnici Wink Wink obdivuji ji, jak ty operace perfektně zvládá v pondělí by měla jít domů Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Iva63

PříspěvekZaslal: ne listopad 01, 2009 8:24 am    Předmět: Citovat

Alenko, pozdravuj Romanku, taky jí moc obdivuju, za to, čím vším prošla. Je fakt úžasná Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
trixl

PříspěvekZaslal: ne listopad 01, 2009 9:04 am    Předmět: Citovat

janaaa napsal:
MÁM JEDNOHO UPŘÍMNÉHO KAMARÁDA DOMA A TÍM JE ZRCADLO Laughing
vyměnit poťouchlíka za lichotníka Idea třeba máš zrovna ten ekzemplář co spíše rozšiřuje. Já mám v ložnici toho lichotníka a jsem radši.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: