|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 609, 610, 611 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
OravaP
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
Holky moc dík, zkusím se na to obvodačky zeptat, no já z tím jídlem nemám vcelku problém, jen ta snídaně ale jde to, a dřív jsem si myslela že piji dost ale ted když mám zhruba ty tři litry pít no síla, jen když někam ráno musím jet a nesnídám tak večer nevím co bych snědla to bylo dnes, , tak dík, a všem držím pěstičky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st duben 25, 2007 12:48 pm Předmět: |
|
|
Holky, já se chci pochlubit. Já vím, nemá se to dělat, ale já musím. Nemám komu jinýmu bych se chlubila než vám. Dneska jsem prohrabávala skříň a našla dvoje tříčtvrťáky a dvě sukně, který jsem nějakej ten rok vůbec neoblekla, natož zapla. Já já to dneska všechno oblekla i zapla. Jedny kalhoty mě sice tlačí v pase, ale myslím, že 2, 3 kila to vyřeší. Já měla takovou radost. Co dokáže blbej 13 kilo. Radost až za kost. Nikdo mi zatím neřekl, že si všiml, ale asi to fakt ještě není vidět, ale teď až se nastřelím do těch menších věcí, tak si snad už někdo všimne. Ale za to můj manžel. To je zlatíčko. Po bandáži žijeme jako v líbánkách. On vám dostala nějaký strach, že až budu hubená, tak ho opustím a kdyby mě unesl, tak by mě na rukou nosil . Včera jsem dostala nádhernou kytku a to jen tak. Prostě mi dal kytku. Byla jsem v šoku. Pokud to takhle bude pokračovat, tak můžu říct, že bandáž mě zachrání ve všech možných ohledech. Zkrátka mi zachrání život. Jsem fakt šťastná, že jsem na ní šla a všem kteří se bojí nebo pochybují radím, ať najdou tu odvahu a změní svůj život. Já jsem na začátku, mám pár kilo dole a už se mi život mění a to k lepšímu. Holky a kluci, jen do toho!!!  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: st duben 25, 2007 1:11 pm Předmět: |
|
|
Elenko moc ti přeju zažít další a další příjemné překvapení z oblíknutí starších zapomenutých věcí ze dna skříně.
Mě to taky udělao velkou radost,že jsem nejen dopla,ale i vydechla a mohla v tom jít ven.
Ale taky si nikdo nevšimnul a neřekl,že to je vidět.
Kdo ví,možná není a já si to jen namlouvám.
A upřímně-závidím ti změnu chování a přístupu manžela.Normálně z toho mám slzy v očích,fakt.U nás to asi funguje tak,že kdykoliv přijde změna k lepšímu z mé strany,manža se oto víc stáhne do sebe.A má radost pak zmizí.
Hm,zase si stěžuju doháje.No nic,jdu udělat alespoň změnu v bytě-jdu pouklízet,dokud drak spí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milus
|
Zaslal: st duben 25, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
Eleno, prožívám si to samé, doma máme taky druhé líbánky a to oblečení to je fantastický pocit vytahovat věci, které mám schované asi 8 let a všechno dopnout už se ale dostávám do fáze, že mi hadříky dochází a musím si je přešívat nebo kupovat nové a to mám před sebou ještě 25kg to si budu muset potom jestli se mi to podaří zase kupovat nové. Jsem šťastná jako ty a všem přeji ať se jim daří, aby si mohli prožívat to krásné období jako mi dvě.  _________________
Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Elis
|
Zaslal: st duben 25, 2007 2:08 pm Předmět: pokroky |
|
|
Elenko,moc blahopřeju .Když se cítíš takhle fajn(vesele a spokojeně)po "pár" kilčech,tak to pojede dolů mnohem rychleji. Je to supr . _________________ Elis |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nakládalová Anna
|
Zaslal: st duben 25, 2007 2:42 pm Předmět: |
|
|
Elenko moc gratuluji,ty to umíš tak pěkně napsat,že mi taky vyskočily slzičky.Užívej a měj se krásně!  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: st duben 25, 2007 6:41 pm Předmět: |
|
|
Elenko také moc gratuluju, to je další motivace k hubnutí a také mi kanula slzička já mám sice moc hodného manžela, ale kytku jen tak to bych také chtěla ...  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st duben 25, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
Elenko,prostě nááádhera,co dodat Už se taky těšim,až vytáhnu dávno odložené věci a oni mi budou,budu v nich moct dýchat,sedět,no to musí být super!!!!Tak jen tak dáááál a manžel taky tak  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: st duben 25, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
Eleno, co dodat. Holky už Ti všechno napsaly. Přeji Ti ještě mnoho tak pěkných dnů, jako byl ten dnešní.  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st duben 25, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
Elenko, tobe gratuluji k tomu, ze se meni zivot lepsimu, je to super, ja sem taky rada, ze sem na to sla (a mozna se i neco rysuje a ctverec to neni ).
A Datli, tobe chci rict, drz se. Je hrozne byt sama - sama. Ale jeste horsi je to, co mas ty - sama - a pritom s manzelem. Snad si to uvedomi, co v tobe ma, protoze to teda neni hezky, jak se chova, jeste kdyz se vidite jednou za cas. Tak hodne sily! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
Všechny vás zdravím, jste všechny holky šikulky  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st duben 25, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
Holky díky, jste moje sluníčka. Díky.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 6:15 am Předmět: |
|
|
Elenko a ty jsi naše sluníčko Taky ti přeju moře takových krásných chvilek.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Olga
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 8:21 am Předmět: |
|
|
Zdravím po delší době. Vy jste šikulky, jak vám to jde dolů. jak objemy tak kila. A moc vám přeji, že máte okolo sebe někoho, kdo vás ocení a povzbudí dál bojovat.... (mě to docela chybí...)
Já mám docela splín, protože se mi teď vůbec nedaří... kila stojí a objemy taky ... minulý týden jsme pekli a připravovali na svatbu v rodině a o víkendu to vypuklo a já zjistila, že nemám absolutně žádnou vůli, prostě jsem se cpala ...
A chlapi... můj si taky nic moc nevšímá, nedávno jsem si nechala zkrátit vlasy víc jak o 40cm a on si toho vůbec nevšiml...
Dost často si přijdu jako osamělý bojovník, který už nemá ani sílu ani chuť bojovat dál...
Omlouvám se ,je toho ve mě dost,a opravdu nemám komu to říct....
Všem přeju krásné sluneční dny ......  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 8:34 am Předmět: |
|
|
Oli, nezoufej. Když necítíš podporu, tak hubni natruc. To taky není špatná motivace. Říct si takové to: "Však já ti ukážu . .". Neboj, ono to přijde. Jestli si teď manžel nevšímá, tak si určitě začně všímat, když si všimnou jiní Vím, že to zní trošku divně, ale některým manželům by troška žárlivosti nezaškodila. Oni nás mají doma pěkně usazené, kulaté a klidné. A jsou v pohodě, že nás tu vždy najdou. Ale až něco zhubneme a začneme se hýbat, budou se divit, co to s námi udělá. A jejich klid bude pryč. A třeba se nakonec vše v dobré obrátí a manželství bude zase jako dřív. Budeme mít pozorné a milující muže, kteří si nás budou hlídat. S tím hubnutím se netrap a vydrž! Mě to teď taky nejde tak, jak bych si představovala, ale bojím se polevit. Z jednoho "úletu" si nic nedělej, to s sebou život přináší. Hlavně se hned vrať zpátky do správného režimu a ono se to zase pohne. Taky tomu věřím a nechci spadnou zpátky.  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|