Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 9:49 am Předmět: |
|
|
jitko vždyt máš 17 kilo dole za 2 měsíce! to je přeci paráda, a neboj bude to pokračovat,jen počkej za 2 roky po bandáži to je boj, mě se blíží 2 roky a je to děs běs, žrala bych až bych brečela, a hubu bych potřebovala zašít. začátky jsou parádní, tak neboj  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 9:57 am Předmět: |
|
|
Já už taky pociťuju hlad..ale pak mi stačí dvě tři sousta a mám dost. Ale chutě už mám taky..ale v množství jídla co nám to umožní si dám i sladký...ujíždím na zmrzce a sušenkách...raději nekupuju,pak mi stačí i rajče )))) _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
jo před rokem mi taky stačilo trošku... a jak mi říkal doktor´bude hůř a u tubu prý je to taky.. no to je děs , fakt jak to jednou psala keischa, napojit to z pusy rovnou do... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
Uvidíme jak to bude..ale myslím,že ke staré váze se už nevrátíme..mám už dohodlé v Turnově břicho..tak ......Maruško,tobě držím palce,ať ti to dobře dopadne:-) _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
díky jdeš na uříznutí kůže? u Hrubého? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
Ano,já nemám povolené svaly,tak mi to bude stačit..a on je moc šikovný,viděla jsem jeho práci na břiše ..má to moc pěkně udělané..a jizva byla rovná a tenká. _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka Hillebrandová
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 1:57 pm Předmět: |
|
|
Marusko, 17 kg nemam za dva mesice, od operace mam dole 9,5 kg, tech 17 je za celkovou dobu hubnuti, coz je od listopadu, zaplat panbuh za ne, snad se to zase hejbne, hodne lidi psalo ze na vaze stoji i mesic, ale necekala jsem ze to bude tak brzo, a taky nevim trochu mam obavu z toho mnozstvi jidla, mam pocit ze nejsem syta, hlad nemam ale neni to ono, jako kdyz jsem si pred operaci dala misto tri knedliku, jen jeden, nebo dva, prirovnavam to ke knedlikum, ale urcite mi rozumite jak to myslim, nejradsi bych se nekam zahrabala...zatim to neni poradna depka, ale u kazdeho jidla mi to v hlave srotuje a premyslim jestli jsem si ten zaludek nahodou neroztahla, nebo jetstli je to normalni a tak, urcite nektere vite o cem mluvim.
marusko s, chtela jsem se zeptat jestli ti dosel ten mail s temi fotkami na studentku, nechci te honit, jen jestli to nekam nezabloudilo, nebo tak  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLtpALm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka Hillebrandová
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
prosim te hannach, po jake dobe u tebe zjistili ze ti band zklouznul a za jak dlouho si pote sla na reoperaci, holky ja uz mam takove cerne myslenky, ze me napada vsechno...
uvidim co mi rekne doktor na kontrole, ale bojim se toho abych si to do te doby opravdu neroztahla, zatim se drzim, zakazu si to ale citim ze sama ze sebou hodne bojuju, bojim se ze prijde krize a ja se najim tak jak opravdu potrebuju a budu v haji... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLtpALm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dneska udělala radost. Byla jsem donucena si koupit novou podprsenku a místo původní 105DD jsem si koupila 80D . No pro mě je to neuvěřitelnej pokrok. Sice je pravda, že mi chvíli trvalo než jsem si nějakou vybrala, protože na ty moje patvary jen tak něco nesedělo, ale nakonec jsem si vybrala polovystuženou a jsem spokojená. Co je potřeba podepřít - podepřela, a co je nutný podržet tak drží elastickej lem. Je to nádherný pocit.  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 3:25 pm Předmět: |
|
|
jo podprsenku, tu bych taky potřebovala, měla jsem kdysi 110F nyní nosím 90E, ale potřebuji menší, tak asi taky něco koupím
teda Martinko jak ty to děláš, máš zase o kilo míň, já jen koukám na ten tvůj metřík, jsi dobrá, já nic, mě to prostě dolů nejde  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
Alenko jak to že nic? Menší podprsenka není málo. Tak se měř
Jitko nedá se nic dělat, musíš furt pryč dodržovat doporučené porce jinak to nabereš zpátky. A přeptat se dr co by s tím šlo dělat. Dá se říct, že stojím na váze od porodu ale už mě občas berou blbé myšlenky, jako že hladovka a podobné kraviny. Dost se bojím snížit si bazální metabolismus. No a co když to dolů nepůjde? Přece i to je super výsledek, to nezahodíš. Třeba potřebuješ jen vyladit jídelníček. Píšeš, že nemáš hlad, to je super ne? _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
jituš aha, já myslela že máš uhubnuto po operaci 17 kilo, kdyžtak si dej do podpisu kolik bylo před .
A mejl s fotkama nemám , nic nepřišlo, to bych ti poslala hnes hesla. Takže posílám ještě jenou na SZ emila ju? asi se to někam zatoulalo. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: so květen 16, 2009 9:20 am Předmět: |
|
|
Blbý je, že kdo se už snažil a dietil tak mu to jde pomalu nebo skoro nejde Ráda bych dala dolů ještě dalších 20 kilo, to jsem byla macatá, ale ne vyloženě tlustá a byla jsem s tím i spokojená. Nutně nemusím být v "normálu", nadváha i 1 stupeň mi docela slušely ...
No ... přece to nevzdáme  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: ne květen 17, 2009 7:55 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky. Tak slavnostně hlásím, že můj šnek k dnešnímu datu je 0.5kg za cílovou páskou (ne před, ale opravdu už ZA), takže teď už začínám slýchat od sousedů ty dotazy "Kdy s tou dietou přestanete?". Každopádně doktoru Hrubému a celé turnovské nemocnici děkuji za naprostou změnu života.Z velikosti 46/48 na 36/38, od člověka, který se málem plížil kanály k sebevědomé ženě, po které se zase otáčí chlapi . Užívám si to, že můžu na koupaliště, na kolo a cítím se u toho dobře. Začal mi opravdu nový život a totéž přeji i Vám všem!!! Krásný den! Dáša (nové foto je na studentce) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne květen 17, 2009 8:10 am Předmět: |
|
|
dasapo napsal: | Ahoj holky. Tak slavnostně hlásím, že můj šnek k dnešnímu datu je 0.5kg za cílovou páskou (ne před, ale opravdu už ZA), takže teď už začínám slýchat od sousedů ty dotazy "Kdy s tou dietou přestanete?". Každopádně doktoru Hrubému a celé turnovské nemocnici děkuji za naprostou změnu života.Z velikosti 46/48 na 36/38, od člověka, který se málem plížil kanály k sebevědomé ženě, po které se zase otáčí chlapi . Užívám si to, že můžu na koupaliště, na kolo a cítím se u toho dobře. Začal mi opravdu nový život a totéž přeji i Vám všem!!! Krásný den! Dáša (nové foto je na studentce) | Tak to ti teda moc blahopřejí a gratulují já ještě mám kus před sebou,ale nemůžu chtít přeci zázraky i tak jsem spokojená,že jsem dala ty kilča dolů jinak jsi skvělá ještě jednou ti gratulujíííííííííí  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|