Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Romana

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:29 pm    Předmět: Citovat

Jitko gratuluji ti k pěknému úbytku Razz jsi jistě moc ráda ,jj souhlasím s tebou že pan doktor je borec Razz a velikej Shocked Razz Exclamation
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2009 4:06 pm    Předmět: Citovat

naděje..tak to je pak v pořádku Wink ,že víš jaký v tom podstatný rozdíl.A po operaci jsou častější kontroly,více odběru krve,doživotní braní medikací(vitamínů) ale to by ti měl MUDr.říci...tak se ptej ještě,at máš veškeré info Wink je to přeci jen velké rozhodnutí. Wink

A NA OKRAJ- A ještě jsem si zjištovala jak by to v mém případném těhu a bypassem....nebrání to ničemu jen velmi časté kontroly u gynekologa,více testů krevních ,vÍce hlídání,hlavně co se týče vyživování mimíska pupečníkem aby jsem měla já aji mimčo všeho dost... Razz Razz Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Lady

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 4:57 pm    Předmět: Štiřínka Citovat

Štiřínko,pozvala bych Tě na kafe a převážení Very Happy ,ale je to tak, sama na to koukám jako vrána,ale je pravda,že z nemocnice jsem odcházela z -6kg, to bych fofr.Doktorka mi naordinovala nějaké tabletky, že jsem měla tuk v krvi a tak to byl mazec... Laughing ven šlo i to co tam nebylo Rolling Eyes . Snažím se jíst fakt málo co dvě hodky a jde to. Jsem prcek 155cm,takže kdybych měla dojít na váhu,kterou bych opravdu měla mít šla bych hodně dlouho! Budu ale ráda,když si zavážu tkaničky v předklonu. Držím palce všem co lezou do cíle sice pomalu,ale lezou a těm co je to čeká držím palce a věřte, že jste se rozhodli dobře!

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 5:47 pm    Předmět: Citovat

Lady ,to doufám,že jsem se rozhodla dobře a už se těším až mi metřík bude taky ubívat Laughing Laughing Laughing Laughing nicméně tvých 16kg/měsíc je úplně bomba Laughing Laughing Laughing Laughing
martina

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2009 9:38 pm    Předmět: Citovat

No Alenko, koukám na tvůj metřík a gratuluju. Vidíš, jak to jde krásně dolů. Jen tak dál. Je to úžasný, fakt.
Jestli si pamatuješ na GeminiM - chodila sem před 2 roky - je po debandáži (termín Milči se mi líbí) a má taky tubulizaci. Taky měla velký problémy, ale od úterka jí je už dobře. Takže další mezi nás.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
trixl

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 7:03 am    Předmět: Citovat

Teda těch problémů s bandáží je nějak moc Confused Marti pozdravuj GeminiM. Docela by mě zajímalo jak je na tom "stará partička". Už tady nakukuju třetí rok Very Happy a střídáse to čím dál rychleji.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 8:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Marti díky za pochvalu, ale na tebe nemám, ty již hubneš nad plán a mě zmizelo pouze jedno kilo za měsíc Evil or Very Mad ale již brzy půjdu do práce, tak snad se něco pohne Wink Wink jinak jsem s tubulizací velice spokojená, zatím žádné problémy, jím skoro všechno, pouze nejím pečivo a přílohy, ale ne že by mi dělaly zle, pouze proto, že se do mě nevejdou Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Wink Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 5:57 am    Předmět: Citovat

Alenko jsi šikula, gratuluji ke kilečkům a jsem moc ráda, že ti je už dobře, měj se moc hezky Wink
Libuše

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 8:56 am    Předmět: Citovat

Ahoj Alenko já jsem tu dlouho nebyla jsi úžasná moc gratulijí

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Rendy

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 9:35 am    Předmět: pokroky Citovat

Tak konečně podlouhé době jsem se pohla a mám o kilčo mín Very Happy mám takovou radost i za to kilčo,jde to sice pomalu ale přeci Smile a vám taky přejí at vám kilča jdou jako mě Smile Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rendy

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2009 3:26 pm    Předmět: Citovat

já ještě těch 14kg a budu moc spokojená jako nikdy i tak jsem na sebe pyšná co jsem dokázala a měla jsem tolik Very Happy a líp se jde a nefuním a nebolej mi nohy i záda a jsem štastná,že jsem na to šla a nelitují toho Smile Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Arielka

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2009 8:08 am    Předmět: Citovat

Rendy, gratuluju, vidíš jak Ti to jde Smile na fotkách jsi kočka, moc ti to sluší - jen tak dál Smile
Taky se mi zase trošku pohnul metřík ... Laughing
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2009 9:01 am    Předmět: pokroky Citovat

Arielka napsal:
Rendy, gratuluju, vidíš jak Ti to jde Smile na fotkách jsi kočka, moc ti to sluší - jen tak dál Smile
Taky se mi zase trošku pohnul metřík ... Laughing
Arielko,děkují sice mi to jde ted už pomalejc jak dřív ale jde to ale znaším se aby to šlo jinak stěmy fotkami bych to nák nepřeháněla Smile fotila jsem se sama a ty tam vypadáš mnohem líp Smile jak já.

Hannach11

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 10:18 am    Předmět: Citovat

Ahojky,tak dneska jsem se dostala na 78..ještě včera jsem měla 78,3..tak že by zase kousek:-)) Laughing Laughing Laughing
Arielko..jsi jednička...vypadáš úžasně na fotkách i ve skutečnosti Shocked Very Happy Laughing

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Hannach11

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2009 10:34 am    Předmět: Citovat

Tak do kavárny mi nejde vložit příspěvek,tak ho dám sem..nezlobte se.
Holky,řešíte kalhoty..jukněte sem: http://www.sportovky.cz/index.php/DAP-sport/Obleceni/DAP-sport-Kalhoty-FREE-TIME.html
já měla velikost xxl...jsou fakt snad nafukovací Laughing
a ještě jedny reejoice kalhoty MOTH,nebo FAT MOTH...velikost xxl je taky každýmu.
Já mám kalhoty doteď...mám sice už velikost L..ale nosím i tyto..jsou volnější...tak je fuk,že jsou o tolik větší.
Pokud chcete,přeměřím.pište na icq,nebo mail.

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: