Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milus
|
Zaslal: st březen 11, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
Štiřínko, pokusím se ti aspoň trochu odpovědět na tvé otázky, letos v červenci to budou tři roky co mám bandáž začínala jsem na 128kg za rok jsem shodila 30kg tedy na 98kg, jenže jsem musela začít brát antidepresiva nebylo to ale kvůli úbytku váhy, ale nějak jsem nezvládla zdravotní problémy rodičů a taky jsem neměla práci, tehdy se mi váha zastavila prý to tak dělá když se berou antidepresiva, celou to dobu až dodnes jsem si váhu skoro udržela na konci února jse měla 100kg takže 2kg navíc. V prosinci jsem s antidepresivama skončila a od března jsem najela znovu na přísnější režim a už jsem zase na 98kg měla jsem naplánováno na začátku 50kg těch 30kg už mám, tak ještě 20kg. Mám také za sebou tři doplnění, neboj se doplnění bolí jako když dostaneš injekci nic to není, já mám port pod žebrem není vidět jen jde nahmatat někdo má port na jiném místě záleží kdo a kde tě operují. Neváhej a jdi dotoho nebudeš litovat. _________________
Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: st březen 11, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
Marti gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiii, to je supeeeeeeeeeer, vždyť už jsi téměř na konci metříku, to je paráda!!!!!  _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
Nejtlustší období 146 kg.
Metřík dokončen 23.8.2009
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st březen 11, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
Děkuji , ale ty poslední kila asi budou nejtěžší, i když doufám, že mi trochu pomůže pobyt v lázních. Sice krátký, ale dost nabitý. Uvidím.  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st březen 11, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
Marti i já ti gratuluju k metříku!!Pořádně si to o víkendu s dcerkou užijte a roztočte to!!zasloužíš si klid a relax!!Mona _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st březen 11, 2009 9:58 pm Předmět: |
|
|
jako odměna za 7 na začátku je to sqelý. Já jsem si užila v termálech, zašla jsem si na masáže, kosmetiku, a už bych si to klidně zopákla.
tak si to užij.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: st březen 11, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
Marti moooooooc gratuluji  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 6:14 am Předmět: |
|
|
Marti, koukám jak ti kilečka pěkně ubyla!!! Gratulujii, jsi šikula!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 8:51 am Předmět: |
|
|
Ivuš ty teda jedeš jak drak , klobouk dolůůůůů, šikulaaaaa  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 1:09 pm Předmět: pokroky |
|
|
Iva63 napsal: | Marti, koukám jak ti kilečka pěkně ubyla!!! Gratulujii, jsi šikula!!! | Ivuš to je přeci nádhera jak ti to jde moc ti gratulují jsi šikulka no superrrrrrrr _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 7:03 pm Předmět: Ivuš ,Rendy |
|
|
gratuluji jste jedničky  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so březen 14, 2009 2:23 am Předmět: |
|
|
Ahojky všichni, už delší dobu se mi nedaří nic shodit, stalo se Vám někomu totéž? Popíšu: zhruba před 2 lety jsem vážila 125 kg, pak jsem se mořila a mořila a dotáhla to za rok na 117 kg. A pak už to vůbec nešlo dolů. Pro všeobecnou nemožnost - ztížený pohyb, zadýchávání, pocení, bolesti kloubů... - jsem dospěla k rozhodnutí, že podstoupím bandáž. Nakopla jsem se a začala na hubnutí pracovat ještě před operací a dala dolů za necelý 3 měsíce 10 kg. Pak bandáž v červenci 2008, jenže díky předchozí dietě se mi vůbec nepovedl ten skok, jak píší jiní, kila šla dolů pomalu, i když jsem přesně a přísně dodržovala pokyny. Před Vánocemi jsem byla na doplnění kroužku, to jsem měla 92 kg. Do Vánoc jsem 3 kg zhubla, ale svátky mě tak zvlčily, že jsem je znovu přibrala. No a od těch Vánoc jsem je sice už shodila, ale to hned v lednu a od té doby vůbec nic, nic, ani jedno jediný ubohý kilíčko. A to jsem si pořídila eliptický trenažér...stále doufám, že snad tedy umocňuji svalstvo a shazuji sádlo, ale obvodové míry tomu neodpovídají. Mám pocit, že snad budu muset zase nasadit krutý režim. Pan doktor říkal, že můžu jíst všechno, že jde o množství. Ale přestože jím míň a tuky a cukr omezuji...výsledek žádný. 2 měsíce nic. Četla jsem tu jeden příspěvek, že někomu v hubnutí - zřejmě snížením metabolismu - díky antidepresivum se nedaří hubnout, ale já je užívám již několik let, taky mám sníženou funkci štítné žlázy a navíc mi před lety diagnostikovali snížení metabolismu. Tak stále čekám, kdy už konečně se mé tělo vzpamatuje a začne dělat to, co očekávám. Spoléhám na jaro, že bude práce na zahrádce a tudíž méně příležitosti vymýšlet, co bych si tak dala na zahnání mlsné. Teď se bojím jít na kontrolu, protože nemám téměř žádné kladné výsledky, vážím 89. Potřebuji se dostat na váhu před menopauzou - 60 kg při 162 cm, to mi bylo nejlíp a připadala jsem si jako pírko, teď jako buldozer, ale proti těm 125 kilům před časem...paráda. Cítím se dobře, jen mi po zdravotní stránce líp, ale náladu mi kazí ta zástava hubnoucí činnosti. Stalo se Vám někomu, že jste se chovali příkladně ukázněně a přesto se Vám nedařilo shazovat? Mě už to prudí 2 měsíce. Co s tím? Jak dlouho mám ještě vydržet? Samozřejmě to nevzdám, i když už mám visící syslí tváře a převis kůže. Možná je dobře, že nehubnu, aspoň se mi snad trochu zpevní kůže. Jo a nejvíc tuku i volné kůže mám na břiše a zadek mám totálně pryč. S tou bandáží mi nejde cvičit břišní svalstvo. Víte někdo, co s tím? Ufiknout a basta? Tak se všichni mějte, díky za trpělivost a kdo máte radu, písněte mi ji. Díky a zdravím.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: so březen 14, 2009 10:04 am Předmět: Pokroky |
|
|
Tedy BOSICE, to koukám. Já bandáž ještě nemám, ale byla bych šťastná jako blecha, kdybych zhubla jako ty. Nezoufej!!!!!!!!!! Je normální, že křivka hubnutí má svá pravidla!!!!!! Vždy se to musí na nějakou dobu zastavit a pak to opět pokračuje. Vydrž!! Taky ti musím říci, že jsem už z vašich zpráv na 100 % rozhodlá, že si o bandáž také řeknu. Teď jen doufám, že mi ji udělají. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so březen 14, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
Čauky Štířinko, já jsem myslela, že bys "byla šťastná jako ŽELVA" a ne jako blecha...díky za podporu, ale hned po Tvé zprávě jsem si dala sýrový párek s rohlíkem , tak bude možná lepší, když mi budeš spílat než chválit . Jakmile mi někdo vyčiní, jsem poslušnější . Tak se měj hezky a zapomeň na párky s rohlíkem, abys byla úspěšnější než já. Máš taky ještě co shazovat, tak hodně zdaru a měj se hezky, na stole mi voní hyacint, tak si přece nebudeme kazit jarní náladu nějakými stesky po hubeňourství. Zdravím Tebe i všechny ostatní lidičky!
P.S. možná by teď stálo zato, jít místo na rohlíky na kopřivy a jinou jedlou zeleň.
Jinak Štířinko nevím, odkud jsi, ale to je asi v tomto případě jedno, protože pracovišť, co voperovávají bandáž je málo, já doporučuji svůj Turnov, milý a trpělivý přístup a skvělé provedení, pan doktor Hrubý je zkušený profesionál. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so březen 14, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
bossice, nevím kolik je ti let, ale prostě se člověk musí smířit s tím, že vlastní tělo ho neposlouchá metabolismus je prostě mrcha. Já zhubla před bandáží 1O kilo, po ní cca za 6 měsíců 20 kg, a od té doby už přes rok nic, v podstatě ani deko. Sice cm v pase a bocích se mění, ale jinak váha nic. Už jsem se s ní smířila, kašlu na to jsem ráda, za to co je. Hlavně udržet. Zadek nemám, nohy hubený ale pupek mám pořád. Ted si ho nechám uříznout a odsát tuk liposunkcí, abych to visací dala pryč.
Já vím, že máš pocit, že si zhubla málo, ale vzhledem že píšeš menopauza, štítná žláza...já byla ted u internistky a ta byla nadšená, já mám cukrovku, a tam je hubnutí také velmi ztížené. smiř se ze sebou, snaž se nebýt tak urputná, a ono to ještě pujde neboj.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: so březen 14, 2009 4:14 pm Předmět: Pokroky |
|
|
Bossice z Rakovnicka. A úplné hladovění také není OK. Jde asi hlavně o malé porce. Já mám píše problém jíst pomalu. Jsem zvyklá z práce při dětech rychle hltat, abych prcky ještě dokrmila. To je špatně. Vím. Musím s tím něco udělat. Jídelníček nemám až tak špatný. Maso a zelenina a ovoce. Ale problém je, že mi nestačí 1 rajče, ale hned 3 a ještě k tomu kousek okurky. Jak mám méně, mám hlad. Jo a když mě pošlou z Prahy z Karláku, tak si myslím, že mi asi určí - kam. Má stím někdo zkušenosti jak to tam chodí? _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|