Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 17, 2007 9:01 am Předmět: |
|
|
Omlouvám se za to, že se tu tak chlubím..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: so březen 17, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
Na to kašli,Zelenoočko,že váha stojí!Důležitý jsou objemy a ty se u Tebe hnuly správnym směrem!Se už taky těšim,až mi někdo řekne,že jsem zhubla....jen jestli se dožiju ! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 17, 2007 9:26 am Předmět: |
|
|
Díky, Danko.... Asi je fakt, že ten, kdo mě neviděl delší dobu, tak něco málo, co mám dole, pozná... nesmím stresovat.. ale lehko se to řekne..
Proč by ses toho neměla dožít? Neboj..uteče to jako voda...
Já jsem nedávno brouzdala po netu a sháněla informace o bandáži - a ani jsem se nenadála a už mám kroužek! Taky se dočkáš... bude to cobydup!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: so březen 17, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
Hmmm,já vim .Jsem prostě tak nějak v depině .A neomlouvej se porád,vždyť je to super,jak se ti vede Je to takovej pohon pro nás čekající  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janelita
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 6:57 am Předmět: Pokrok |
|
|
Další dvě kila dole.  _________________ Redukce od listopadu 2006. Bandáž v nedohlednu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
Janelita
seš fakt světová.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 8:39 am Předmět: |
|
|
Janelito to je fajn !A jak to děláš,hlídáš kilojouly,počítáš,nebo nějaká super zázračná dietka?Že bych si jí lupla ještě před prstýnkem  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 9:11 am Předmět: |
|
|
Janelito jsi dost dobrá!Moc vás bezbandážové obdivuju,že vám to jde tak moc a krásně!
Šikulda!
Já se skromně pochlubím,že po 3 týdnech mám dole přes prsa 10 a přes břišní špek 13 cm.
Mé tělo asi zahájilo likvidaci největších tukových polštářů.Ale proč nebere ze zadku,stehen,ale z prsou?To jakože se mám nachystat na plastiku prsou a kůže po špeku?Ale kůš! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 9:16 am Předmět: |
|
|
Datli tak to je NAPROSTO ÚŽASNÝ!!!Moc blahopřeju a závidim To už aby ses pomalu porozhlídla po nové garderóbě ! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 9:23 am Předmět: |
|
|
No není to tak růžové.Věci co byly napnuté právě přes ten břišní špek(je to kousek níž,jak pás-vzniklo to s těhu),tak už mě neobepínají.Do kalhot s pevným pasem si dám tričko a přes to mikču,tak to zatím neřeším až tak moc.
Mám už pravda volnější podprdy,ale ještě se to dá,chvilku počkám ještě.
Zatím si jen dovoluju brát trička a domácí tepláky,elasťáky o jedno x méně.
Možná se dnes dokopu k tomu si trošku upravit manšestráky v pase.Ale nejde mi to ve stehnech a tam bych to nutně potřebovala taky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 9:29 am Předmět: |
|
|
Datli...já jsem na tom taky tak! Tam, kde bych potřebovala, aby se to hejblo, tak to drží vší silou...!!! Přes zadek ho stehna mám dole jen 3cm.. štve mě to, protože tam bych to potřebovala nejvíc.. Prsa hubnou ... a v pase mám třeba -10cm...popošívám knoflíky.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janelita
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 2:36 pm Předmět: |
|
|
Daniela Poulová napsal: | Janelito to je fajn !A jak to děláš,hlídáš kilojouly,počítáš,nebo nějaká super zázračná dietka?Že bych si jí lupla ještě před prstýnkem  |
No jo, když je z čeho brát, jde to rychleji - zejména, když člověku ještě nebylo třicet. Teď jsem se dostala na Tvou úroveň (skoro) a uvidíme, jak to půjde dál.
Kilojouly nepočítám, ale vím, že se pohybuji někde kolem 5000. Někdy ulétnu (čokoláda!), ale to je možná spíše dobře, protože bych nechtěla, aby si metabolismus zvykl na nízký příjem a bral ho jako normální.
Nemám žádnou zázračnou dietu. Poprvé držím dietu, při které nemám hlad. Já bláhová jsem si kdysi myslela, že bílý rohlík je dietní jídlo. Jím pětkrát i více denně malé porce. Změnila jsem skladbu potravy. Dřívější výjimky jsou dnes pravidlem (zeleninové saláty) a naopak (přílohy, pečivo). A funguje to.
Před několika měsíci mi kolikrát bylo malé i oblečení XXXL, dnes pošilhávám po XXL a samozřejmě se vejdu do hodně věcí, které dlouho ležely ve skříni. Fyzicky se cítím mnohem lépe, nezadýchávám se tak. Tlak mi klesl na 120/70.
Hubne mi hlavně břicho. Kůže se naštěstí poslušně smrskává. Prsa kupodivu zůstávají (už tak nejsou moc velká, takže mám radost), ale ocenila bych nějaký vývoj na stehnech a hýždích. Asi budu muset trochu více hýbnout kostrou.  _________________ Redukce od listopadu 2006. Bandáž v nedohlednu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olga
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
Holky zdravím, jste šikulky,já koukám jak vám to pěkně jde teda 13 v pase to je síla a brala bych i těch 10 přes prsa. Mě prsa nehubnou a v pase a boky jen 3 cm. Mám těď docela krizi. Když nejím přílohy, ale jen maso a zeleninu, jdou kila dolů, ale potom mě přepadne žravost a nevím kde přestat, motám se v tom o 106. Jak si počítat jídelníček abych měla okolo 4 - 5000? Poradí te mi prosím? Dík.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 4:39 pm Předmět: |
|
|
Oli podívej se na stránky Flory,je tam kalkulačka a ta ti přibližně spočítá příjem.Jak tam něco není,najdi si podobné jídlo a zadej dávku:
http://www.flora.cz/ekalkulacka/e_index.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt březen 22, 2007 4:43 pm Předmět: |
|
|
Olgo zkus zařadit vlákninu a pokud máš hlad po dvou hodinách od posledního jídla, tak si klidně dej další porcičku. Nechceš přece tělo vyhladovět, ale uklidnit a ono kilíčka pustí.
To máš dietu před bandem neb se jen pokoušíš hubnout? Pokud to druhé, tak jsi nezvolil dobrou strategii a dočkala by ses brzy jojo efektu.
S hubnutím se začíná tak, že nejprve poctivě aspoň týden píšeš co doopravdy jíš a potom se podíváš na průměrný denní příjem. Ten následně snížíš o 20%. Měla bys za týden dát 1-2 kila. Když dáš víc, hubnutí je moc rychlé a měla bys trochu přidat na jídle. Když dáš míň jak kilo nebo nic, musíš zase o něco snížit příjem. Ten držíš, dokud se hubne. Není nezbytně nutné hned vlítnout na 4-5000 kJ. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|