Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2008 1:11 pm    Předmět: Citovat

Renčo, mooc moooc Ti gratuluji, doufám, že se brzy uvidíme....už se těším a taky se těšším, až už budeš docentka...to to spolu pěkně oslavíme...uvidíš, ani se nenaděješ a den D přijde....
Gábina

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2008 3:03 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem podruhé doplněná Wink . 2 ml se do mě nevešly (nemohla jsem vypít ani půl pohárku Confused ) a tak mám navíc jen jeden. Zatím se cítím OK. Tekutou stravu sice nedodržuji tak přísně jako po operaci Embarassed Embarassed Embarassed , ale dávky mi vydrží 3 hod. a to bylo to, co jsem si od adjustace slibovala, takže jsem spokojená Laughing . Možná se to časem zase změní, když tak sleduji reakce jiných doplněných, ale snad do té doby stihnu ještě alespoň trochu zhubnout Rolling Eyes . S cílovou váhou jsem se asi přecenila, ale ráda bych na začátku viděla "8" Embarassed Wink .
Na obezitologii jsem dostala pochvalu Embarassed Razz , doplnila mě MUDr. Doležalová (nechtěla jsem čekat na MUDr. Melechovského, protože měl být ještě hodinu na sále Confused ) a nechala jsem si odebrat krev na velký rozbor, abych věděla, jak na tom 3/4 roku po operaci vlastně jsem Idea .
A perlička na závěr: Sedím si tak v odběrní místnosti s jehlou v ruce a najednou se ozve hlášení: "Žádáme návštěvníky budovy, aby ji z bezpečnostních důvodů opustili. Budova bude evakuována. K odchodu použijte nouzové východy a shromážděte se na travnaté ploše mezi budovami." Exclamation Shocked Exclamation Podívala jsem se na sestřičku a otazníky v očích jsme měly obě. Confused Zeptala jsem se, zda jde o cvičení a ona mi řekla, že nemá tušení a že to půjde zjistit. Vrátila se asi za minutu a prý je to planý poplach Rolling Eyes . Rozhlasem to ale oznámili až za další tři minuty Shocked . Byl to docela zvláštní pocit, když jsem si uvědomila, že na sálech se operuje a na lůžkovém je plno pacientů po operaci. Exclamation Arrow Ale naštěstí je z toho nakonec jen úsměvná historka Wink Laughing .

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2008 3:38 pm    Předmět: Citovat

b]Gábinko[/b] také tě chválím i když budeš určitě namítat, že ti momentálně váha stojí, ale mě fascinuje ta 60tka, co jsi zhubla a to stojí vždy za pochvalu. Planý poplach je dobrej, horší by bylo, kdyby to byla skutečnost Wink Wink Wink Závidím ti, že po doplnění 2ml se do tebe skoro níc nevejde, já mám doplněno snad již 6-7 ml a vždy když mi Dr. řekne ať zkusím, zda jídlo projde, tak nemám vůbec pocit, že mě doplnil a po týdnu je to, jako před doplněním Sad Sad přeji ti ať se ti splní tvé přání a dostaneš se na cílovou váhu Exclamation Exclamation Exclamation
Jinak já se pěkně hojím, jizva je čistá, ale uvnitř břicha mě to pořád hodně bolí a také mě začaly strašně bolet záda, to mám skoro po každé operaci, včera jsme byli nakupovat v Olympii a myslela jsem, že nedojdu ani do auta Evil or Very Mad Evil or Very Mad dnes jsem šla ven se psem a opět jsem tak, tak dolezla zpět a to chodím kousek za barák na pole Sad Sad
Zítra přijede za mnou na návštěvu Romanka z Brna, už se moc, moc těším Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2008 7:46 pm    Předmět: Citovat

aleno, to je dobře že se hojíš, moc ti to přeju. Záda jsou sviňa, mě po operaci chytla ta krční páteř, jedno se spraví a druhé se posere.... tak at ti jen lépe

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Libuše

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 4:16 pm    Předmět: Citovat

Alenko přejí ti brzké uzdravení aby ti záda přestali bolet.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Taky10

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 6:05 am    Předmět: Citovat

Alčo, moc to nepřeháněj a pěkně se hoj, pozdravuj Romču...záda mě teď taky trochu bolí, ale asi je to tím, že nemůžu cvičit, mám teď kašel, rýmu, antibiotika, nějak nezabírají...asi dnes půjdu pro jiné....

Gábinko, uvidíš, že ty té osmičky dosíhneš, věřím Ti, je to otázkou času, ale dostaneš se na ní...já pořád stojím...a to dlouho na té 75 a pod ní mi to už jednou šlo, ale byla to chvíle...pořád se pod to nemůžu dostat stále...doufám, že až se uzdravím a bude víc pohybu, tak se to zase pohne...
hanhula.23

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 9:32 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky,tak se musím s Váma podělit o moje uspěchy po bandáži,dnes ráno jsem si stoupnula na váhu a mam 98kg Razz Cool Laughing Exclamation Arrow Jsem štastná jako blecha!!!

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
lecramka

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 9:47 am    Předmět: Citovat

Hanhula no to sis hodně dlouhno neměnila metřík co? Ta honem do toho!!! Proboha přece tam nenecháš to trojmístné číslo Smile

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Taky10

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 5:54 pm    Předmět: Citovat

Hani, moc Ti gratuluji k docentce....jsi šikovná holčřina a uvidíš, že budeš pokračovat dál a dál...moc Ti to ze srdce přeji a vím, jaký je to pocit......a užívej si ho!!!!!
Kačka

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 8:35 am    Předmět: Citovat

Lecramko : zaprve velice Ti přeju, že to dopadlo všechno dobře a jsi v pořádku a zároveň gratuluju..protože koukám, ještě pár kil a jsi na konci metříku !!!!!

Haňulíku a Tobě gratulace...jedeš jak drak !! Jen tak dál !!!

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Libuše

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 11:32 am    Předmět: Citovat

Hanhulo gratulují ,jde ti to skvěle.

majda

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 11:51 am    Předmět: hanhulko Citovat

Gratuluji super Very Happy Majda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2008 7:42 am    Předmět: Citovat

Tak HURÁÁÁÁ !!!! Konečně jsem se taky dočkala! je to nádherný pocit a opravdu si to užívám. Ta devětadevadesátka je tam sice už třetí den,ale s těmi výkyvy,co teď mám,jsem raději počkala.

Hanhulo - velká gratulace !!! Je to paráda,viď !

[/url]
Libuše

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2008 8:05 am    Předmět: Citovat

Lu velká gratulace,blahopřejí.

Renata Levá

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2008 8:33 am    Předmět: Citovat

,moc gratuluji,jsi dobrá!!!

Tubulizace 5.12 2007
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: