Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 4:20 pm    Předmět: Citovat

be-ru-sko gratuluji a drž se.At ti kila ubívají. Laughing

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 5:56 pm    Předmět: reakce:) Citovat

Decka, ja chcu mit taky kolik mate (ne dohromady Twisted Evil ) asi je dobre, ze se nevazim, az za mesic, taky jsem byla podruhe u pani psycholozky a myslim, ze takove popovidani, kdyz vite, ze vas nekdo chape a nekam vas navede, je moc fajn a mne to teda fyzicky i psychicky napomohlo a nekam navedlo (nastesti ne tam, kde slunko nesviti), jen jsme rikaly, ze budou problem pak zkousky ve skole, ktere me cekaji, ze si muzu zase rozhodit to, co jsem si ted vybudovala... Asi zalezi, jake ma clovek zaklady...

Alco... to je pech, jak to de nahoru, ty ani kdybys nejedla nic, nic nezhubnes... jsi takove perpetuum mobile, bohuzel Rolling Eyes

Tak at to jde, dokud to jde...
janaaa

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 6:43 pm    Předmět: Citovat

Beruško gratuluji a přeji ať kila hooodně rychle mizí.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Romana

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 8:12 pm    Předmět: Citovat

Alenko no to máš pravdu ,záleží kdo se na jakou trať vydá ale my jsme tu všechny přece šikulky Razz ,i ty neboj ikdyž jak píšeš že jsi zase opravovala metřík ,to bude tím že máš ještě stehy ,a ty přece taky něco váží Shocked Razz je v pořádku že jsi pyšná na to co se ti již podařilo zhubnout ,holt každý máme jiný metabolismus a někomu to jde hodně rychle a někomu pomalu ale přece tak jen nevěš hlavu Razz Razz Razz Cool ,ono to půjde a ty to dokážeš ,věřím ti Exclamation Exclamation Razz Wink

Qwys nezoufej holka Razz Laughing ,jasně někomu to hodně pomáhá takové povídání s paní doktorkou ,já jsem tedy byla jen před operací ,a potom už ne ,ale pro tebe je to asi taková podpůrná pomyslná berlička a hlavně víš že ten člověk který tě vyslechne ti rozumí a víš o čem mluvíš Razz ,a neboj ty zkoušky zvládneš ,sice to bude makačka ale ty jsi šikula Laughing Laughing Wink Exclamation Exclamation

be-rus-ka gratuluji k operaci a k úbytku kilíček.a přeji ti pěkný úbytek i nadále Razz Laughing

Kačko děkuji za gratulaci ,no jo musím uznat že se nám to pěkně daří všem Razz Razz Razz ,no jasně že je to reálné že se dostaneš na svém metříku k cíli Razz
Taky blahopřeji k nové práci ,jak jsi se tu zmínila ale hlavně ti přeji brzské uzdravení ,no jo takové zrádné počasí to pěkně rychle působí na imunitu ,tak se pěkně kurýruj Razz Laughing Wink
marie S.

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 10:04 am    Předmět: Citovat

alenko, holt budeš krásná baculka no... svět se z toho nezblázní, a kdyby byli všichni hubený... Já už se taky začínám smiřovat s tím že jsem na konečné, ted jen aby to nešlo zpátky Twisted Evil Přestaň se s tím tak trápit, holt ženský ve vyššm věku už to mají těžší. Já vím že to je slabá útěcha, ale nepotkala jsem na iscaru ze starších žen nikoho, kdo by zhubnul tak razantně. Tak do 20 kil a víc nic. Nic samozřejmě není ztraceno, ale trápit se asi nepomůže. Mysli na to jak pojedete do lázní, pohodička, spoojenost to srdíčku i zdravíčku pomůže stejně jako 10 kilo dole Wink Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 8:58 pm    Předmět: Citovat

Alenko, Maruška má pravdu, netrap se tím, teď se soustřed na lázně...já teď taky nehubnu, asi jarní depka, uvidíš, že léto bude super kilča taky půjdou dolů
Libuše

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 9:08 pm    Předmět: Citovat

Beruško a Kačko gratulují.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
ALENA

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 11:03 pm    Předmět: Citovat

holky díky za útěchu, já jsem smířená už dávno, že to nepůjde Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ale pořád se tak trošku snažím Laughing Laughing Laughing co kdyby přeci Rolling Eyes Rolling Eyes jo léto, já vloni v těch vedrech přibrala, jak jsem otíkala, srdce zadržovalo vodu a kila lezla nahoru Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ale aspoň vidíte, jak vám to na stáří půjde špatně, tak se snažte dokud jste mladé a pak to jenom zbytek života udržte Wink Wink Wink ve čtvrtek jedu vytahovat stehy, to zase bude ňamka, už to vidím, jak mi to tahají Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Žaneta

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 8:48 pm    Předmět: Citovat

ahoj. tak jsem o kousek blíže k bandáži. dnes jsem byla na sonu au psycholožky. sono bylo v pohodě a psycholožka mě v bandáži podpořila. tak teď ještě gastro a internu a jsem objednaná k paní doktorce Doležalové. tak uvivím jak se s ní domluvim.

[/url]

termín operace : 25.6.2008

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 9:54 am    Předmět: Citovat

Žaneto,tak ti přeju,aby i ta ostatní vyšetření byla v pořádku a rychle to do bandu uteklo Very Happy

[/url]
hanhula.23

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 2:03 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem tak s nesmírnou radostí oznamuji že jsem se dostala na dvojciferné číslo a to 99kg Cool Laughing Rolling Eyes Exclamation

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
qwys

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 2:08 pm    Předmět: Citovat

Hanhulo, no tak gratuluju k docenture, taky bych to potrebovala uz, nemam zadne poradne kalhoty Rolling Eyes
janaaa

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 2:20 pm    Předmět: Citovat

Hanhulo bomba gratuluji. Je to fajn pocit, že už má člověk jen dvě čísla viď? Už nemáme metrák, tak jen tak dál.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Kačka

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 3:46 pm    Předmět: Citovat

Hanulíku : tak to velice gratuluju k docentůře !!!!!!! a změň si i mětřík !!! Ať těmůžou chválit i všichni ostatní Wink Laughing A jen tak dál !!!! Wink Rolling Eyes

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2008 7:25 pm    Předmět: Citovat

Jani i Hanhulo gratuluji ,jste moc šikovné. Laughing

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: