Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lecramka

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 2:45 pm    Předmět: Citovat

Jo jo věděla - i když jsem jí to řekla až když jsem přišla kvůli předoperačnímu vyšetření a netvářila se na to moc pozitivně - ale po operaci už o mě začala pečovat, říkat mi co mám a co nemám dělat , na co si dát pozor apod. a myslím že má radost že hubnu. Ona je ten typ doktorky která jak má někdo 3 kila nadváhu tak mu to hned řekne .....

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 8:33 pm    Předmět: Citovat

Jani, velká gratulace, jen se pochlub, známe to všichni a každý další postup a kilečka dole jsou velkým úspěchem.....a Lecramka, ta tak mě holčina šikovná za chvíli dohoní, ale moc Vám to přeji a gratuluji
marie S.

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 9:14 pm    Předmět: Citovat

hm další kilo dole co???? Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 9:37 pm    Předmět: Citovat

Taky10 pořád naříká, ale váha jí jede stále pěkně dolů, sice pomaloučku, ale hejbe se to Wink Wink Wink já kdybych učila děti, tak mám asi nervy v kýblu a buď bych byla hubená nebo taky možná bych těma nervama baštila více sladkého a byla bych jak bečka Evil or Very Mad Evil or Very Mad Embarassed Embarassed Sad Sad obdivuji tě, že dokážeš v tom stresu ještě hubnout Exclamation Exclamation Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Idea Idea

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 9:43 pm    Předmět: Citovat

Jani gratulace a veliká.jen ty víš co to stojí a já zase jaká jsi čupr holka.Gratuluji.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Taky10

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:27 pm    Předmět: Citovat

Alenko, no uvidím zítra váhu...dnes jsem měla nějakou depku a snědla jsem půl pytlíku arašídů v karamelu....s dětmi nervy nemám, tak je to v pohodě...naopak, pořád mají nějaké dobrotky sebou a pořád nabízejí Laughing Laughing takže je to hrůza se udržet...jenže po druhém doplnění mi krkem máloco projde, většinou jen tekutá strava....dopoledne celé jogurtový nápoj, v poledne polévka, odpol nějaké citrusové šťávy....večer už ani nemám na nic chuť, ve škole je teď hodně lidí nemocných, tak se supluje, pořád piji a večer lehnu a spím....ani nejezdím na kole, jak jsem vyčerpaná, jen občas, když je čas a k tomu hodím ty stoly, dnes jsem měla na obědě chuť na bram. knedlík, dala jsem si jeden a sekl se mi tak, že zase dlouhou dobu nepomyslím na nic tuhého, fuj, to byl zážitek.....a když už mám opravdu chutě, nechám si rozpustit na jazyku kousek čokolády....to mě uklidní Laughing
Taky10

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:31 pm    Předmět: Citovat

jinak Ali, já stres nemám, fakt miluju svou práci a naplňuje mě...tedy kromě dne, kdy se podívám na výplatní pásku... Laughing Laughing ...teď mám spíše stres doma....ale to se mi tu nechce rozebírat.....
marie S.

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:33 pm    Předmět: Citovat

tak to znám, i když ted se mi to trchu zlepšilo.. a víc projde.. Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:10 pm    Předmět: Citovat

tak to tě obdivuji, já bych z těch dětí asi zbláznila Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil stačí mi, co vidím v práci na kamerách, co vše dělají, když si myslí, že je nikdo nevidí a nejhorší jsou vysokoškoláci, tak to je někdy opravdu husté Rolling Eyes Rolling Eyes Evil or Very Mad Evil or Very Mad no já to znám z druhé strany než ty, ale možná bych si na ně zvykla Laughing Laughing Laughing já také po mém 4 doplnění nepojím skoro nic tuhého, jsem na polívkách ale jogurty už nemůžu ani vidět, snažím se hodně kousat, aby se to rozmělnilo, po tekuté mám brzy hlad Wink Wink Wink ty opravdu skoro nejíš a ty tak budeš až do důchodu, pouze pít Question Question Question to se nedivím, že vám chybí minerály a vitamíny Laughing Laughing Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Taky10

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 11:49 pm    Předmět: Citovat

to né Alí, ale nějak vůbec nemám ani teď chuť k jídlu...možná až bude hezky a bude grilovačka...jsem masový maniak a grilované masíčko, to úplně nejraději...teď i miluji zeleninku dušenou...jakoukoliv....na to vegetu a lžišku másla nebo sojovku...na tom skoro ujíždím, ale spíš než dušenou...rozvařenou Laughing Laughing jo a jahody...je zajímavé, že ty projdou tedy mixované a s mlékem....hmmm, už se těším na snídani, tak dobrou, raději to jdu zaspat....pa všem....
lecramka

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 7:36 am    Předmět: Citovat

Taky 10- no jestli tě dohoním to netuším ale jsem zvědavá jak nám dopadne ta krev když jsme na ni šly ve stejnou dobu. Uvidíme. Je fakt že já nyní spíš řeším zdraví - protože mě čekají dvě vyšetření u kterých mohu skončit na sále - jedno je to "neslavné" CT kdy tam uvnitř prostě ta "vopičárna" je a záleží co a jak se děje protože slovy doktora: jednou to ven stejně jít musí ale jakmile to začne zlobit, musí to jít ven ihned. No a ve čtvrtek jdu na gyndu kde mám již rok špatnou cytologii takže doktor řekl že pokud bude špatná i tato, jdu také pod kudlu. Hmmmm nic moc vyhlídky Sad((

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Taky10

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 6:29 pm    Předmět: Citovat

Lecramko, to je mi moc líto
...je to pech......já se taky teď poslední dobou nejvíc bojím o své zdraví a o zdraví všech svých známých...tedy i Vás....také už nějak neřeším váhu...když vidím, co je teď okolo mě nemocí...je to hrůza.....a padá to na mě...teď máme ve škole holčinu 7 let...piha na zadečku...ošklivá...veliká a lékaři se bojí....holky, hlavně to zdraví, to je nejdůležitější, fakt, padla na mě jarní únava a krize...nálada pod bodem mrazu a žádná radost.....budu Ti moc držet palečky, ať je vše v pořádku
Marie M

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 10:49 am    Předmět: Citovat

Taky10 napsal:
Lecramko, to je mi moc líto
...je to pech......já se taky teď poslední dobou nejvíc bojím o své zdraví a o zdraví všech svých známých...tedy i Vás....také už nějak neřeším váhu...když vidím, co je teď okolo mě nemocí...je to hrůza.....a padá to na mě...teď máme ve škole holčinu 7 let...piha na zadečku...ošklivá...veliká a lékaři se bojí....holky, hlavně to zdraví, to je nejdůležitější, fakt, padla na mě jarní únava a krize...nálada pod bodem mrazu a žádná radost.....budu Ti moc držet palečky, ať je vše v pořádku
Ahoj Very Happy
Na jarní splín to chce spoustu lásky,světla a zelené barvy Very Happy Very Happy Very Happy
Letos prožíváme druhé nejkrásnější jaro Razz Předloni v zimně jsme si adoptovali dva klučíky a od té doby je to supeeeeer Razz Velikonoce jsou pro ně naprostá novinka a tak se na ně chystáme stejně intenzivně jako třeba na Vánoce Very Happy Maluji obrázky na okna,oni vyrábějí kytky a sluníčka z papíru,obrázky ,sejeme spoustu obilíčka ,petrželky a je to naprosto skvělí.Všude máme barevná vajíčka ,čokoládové zajíce a spousta zeleného
Mněla jsem v životě moc špatná období ale Věřte že všechno jednou přejde Razz Razz Razz Razz
Renata Levá

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 2:11 pm    Předmět: Citovat

Maruško,to je krásný co jsi napsala-není nad rodinné štěstí a pohodu Very Happy

Tubulizace 5.12 2007
snetka

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 2:13 pm    Předmět: Citovat

Maruško přeji Ti hodně radosti.Alena

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích: