Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2008 10:32 pm    Předmět: Citovat

Maruško, máš pravdu, každé další kilo dolů, to je u mě jak boj proti větrnému mlýnu...hrůza, ale nevzdávám to....jste tu vy a to je pro mě hnací síla, díky všem holčiny
hanhula.23

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 1:41 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Kačko,tak už mam od pana doktora Hrubého v Turnově,taky termín operace,tak už se nemužu dočkat až ty kilča budu odhazovat,tak jako Vy všichni tady....nastupuju 7.4. Very Happy Cool Laughing Já jsem tak ráda,že už na mě taky došla konečně řada.........Hana

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lecramka

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 2:11 pm    Předmět: Citovat

hanhula - moc gratuluji k termínu a věř že budeš mooc spokojená - nejen s přístupem v té nemocnici ale hlavně s tím že jsi do toho šla! Opravdu je to životní rozhodnutí. O tom by jsme tu ostatně mohly všechny psát romány. Lú - teda tobě to jde - gratuluji - máš dole téměř 30 kilo - což je můj tajný cíl za který bych byla velmi ráda ale zatím tak nějak stojím a blbě čumím okolo na ty co kolem mě projíždí Smile))

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Kačka

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 8:23 am    Předmět: Citovat

Hanulo : tak to gratuluju !!!! Jak píše lecramka....budeš spokojená....jsou tam naprosto úžasní...v čele s MUDr. Hrubým...a pak uvidíš jak budeš ráda...já beru to rozhodnutí jít do tubulizace jako jedno z nejlepších ve svém životě ...škoda jen, že jsem do toho nešla dřív - nevěděla jsem o té možnosti....mohla jsem mít hezčí svatebí foto Confused , ale i tak jsem ráda za to jak mi to jde..stačí trocha pohybu a mám hnedle kilo dolů....ale počítám, že se to zbrzdí čím se budu blížit cíli, ale nevzdám to... Wink Rolling Eyes

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kačka

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 8:29 am    Předmět: Citovat

Jo a jinak...holky....dnes ráno jsem se zdárně dostala na 94,0Kg....což znamená že jsem právě překročila pomyslnou hranici a jsem za půlkou svého plánu kam se ráda dohubla...jééé už se tak těším... Exclamation Cool

Děkuji Vám všem za podporu....jsem ráda že vás mám Idea Exclamation Exclamation Exclamation

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Libuše

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 9:06 am    Předmět: Citovat

Moc ti gratulují kačko.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
hanhula.23

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 9:10 am    Předmět: Citovat

Téééda Kačko,ty se máš,jsi šikula......... Exclamation Embarassed Crying or Very sad

[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:)
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 9:46 am    Předmět: Citovat

Gratuluji Kačko,je Ty víš ,že je to zasloužené vítězství.I to jak moc zasloužené je.Zdenka Laughing

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 1:08 pm    Předmět: Citovat

no kačko, tobě to jde tedy to oči přecházejí, tak kdy nám pošleš ty fotky abysme viděli tvé úspěchy na vlastní bulvy?? Laughing Shocked

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Renata Levá

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 1:56 pm    Předmět: Citovat

Tak Vám musím napsat jak si ta váha semnou zahrává Twisted Evil Twisted Evil nejprve mi to šlo fakt rychle a moooc jsem bojovala s únavou,ted tak 12dní mám fakt vydřené kilo a únava je snad ještě horší-fakt nejsem vůbec schopná normálně fungovat,včera jsem si sundala pyžamo ve 3hod. odpoledne a kdybych nemusela jít nakoupit tak by k tomu asi vůbec nedošlo a má váha se rozhodna stagnovat nebo nevím-je možné,že další neg. vlivy jsou menstruace,nová antikoncepce a moje lajdáctví v pití ale docela vážně uvažuji o tom si příští týden někde nechat nabrat krev na vitam. a minerály.Měly jste některá se sebou taky takový starosti Question Question Question Sad

Tubulizace 5.12 2007
Keisha

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 2:05 pm    Předmět: Citovat

Renco ja jsem posledni dny taky uplna mrtvola, usinam v devet vecer u televize a jsem uplne nepouzitelna.. a posledni kilo jsem davala dolu 10 dnu.. asi je neco ve vzduchu, jinak si to neumim vysvetlit..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
lecramka

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 2:10 pm    Předmět: Citovat

Renčo tak o tomtéž uvažuji já - neb vlasy a nehty trpí, jsem pořád unavená a navíc se mi motá hlava když rychleji vstanu což se mi stávalo naposledy v patnácti letech.... takže taky menší kontrola asi neuškodí

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Keisha

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 2:13 pm    Předmět: Citovat

lecramko dalsi kilo dole pokud se nemylim??

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Kačka

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 2:21 pm    Předmět: Citovat

Holky to s těma vytamínama jsem si nechala udělat a mám vše v pořádku jen mám pokes hořčíku, ale je to prý z nervů co mám v práci...jinak unavená jsem taky, ale je to spíš tím, že mám problémy s usínáním a moc toho nenaspím...teď co jsem byla doma a měla tu virózu a ještě jsem to dostala jsem spala a spala a je to ok...a je pravda, že jsem už sáhla i po kafi...ale to je i tím počasím hnusným...

Marie.s : no už to ze mě lákala Lecramka..nemám zatím žádné aktuální foto, ale polepším se a pošlu foto jak předtím..tak i nyní...donutím muže, aby mě blesknul....a po velikonocích pošlu....

hanhula.23

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 2:35 pm    Předmět: Citovat

Holky ja jsem před bandáží a unavená jsem taky,myslím si,že je to normální jarní unava......... Evil or Very Mad Arrow .a to počasí k tomu.Už jsem si plánovala jaro a ted taková sněhová nadílka.Chodím spát s Adámkem po 20hod.večer a to je u mě neobviklé.Počkáme na sluníčko a uvídíte,jak nás rychle dobije energií......Hanhula Exclamation Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: