Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: so březen 15, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
Maruško, máš pravdu, každé další kilo dolů, to je u mě jak boj proti větrnému mlýnu...hrůza, ale nevzdávám to....jste tu vy a to je pro mě hnací síla, díky všem holčiny _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kačko,tak už mam od pana doktora Hrubého v Turnově,taky termín operace,tak už se nemužu dočkat až ty kilča budu odhazovat,tak jako Vy všichni tady....nastupuju 7.4. Já jsem tak ráda,že už na mě taky došla konečně řada.........Hana _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
hanhula - moc gratuluji k termínu a věř že budeš mooc spokojená - nejen s přístupem v té nemocnici ale hlavně s tím že jsi do toho šla! Opravdu je to životní rozhodnutí. O tom by jsme tu ostatně mohly všechny psát romány. Lú - teda tobě to jde - gratuluji - máš dole téměř 30 kilo - což je můj tajný cíl za který bych byla velmi ráda ale zatím tak nějak stojím a blbě čumím okolo na ty co kolem mě projíždí )) _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 8:23 am Předmět: |
|
|
Hanulo : tak to gratuluju !!!! Jak píše lecramka....budeš spokojená....jsou tam naprosto úžasní...v čele s MUDr. Hrubým...a pak uvidíš jak budeš ráda...já beru to rozhodnutí jít do tubulizace jako jedno z nejlepších ve svém životě ...škoda jen, že jsem do toho nešla dřív - nevěděla jsem o té možnosti....mohla jsem mít hezčí svatebí foto , ale i tak jsem ráda za to jak mi to jde..stačí trocha pohybu a mám hnedle kilo dolů....ale počítám, že se to zbrzdí čím se budu blížit cíli, ale nevzdám to...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 8:29 am Předmět: |
|
|
Jo a jinak...holky....dnes ráno jsem se zdárně dostala na 94,0Kg....což znamená že jsem právě překročila pomyslnou hranici a jsem za půlkou svého plánu kam se ráda dohubla...jééé už se tak těším...
Děkuji Vám všem za podporu....jsem ráda že vás mám  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 9:06 am Předmět: |
|
|
Moc ti gratulují kačko. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 9:10 am Předmět: |
|
|
Téééda Kačko,ty se máš,jsi šikula.........  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 9:46 am Předmět: |
|
|
Gratuluji Kačko,je Ty víš ,že je to zasloužené vítězství.I to jak moc zasloužené je.Zdenka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
no kačko, tobě to jde tedy to oči přecházejí, tak kdy nám pošleš ty fotky abysme viděli tvé úspěchy na vlastní bulvy??  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
Tak Vám musím napsat jak si ta váha semnou zahrává nejprve mi to šlo fakt rychle a moooc jsem bojovala s únavou,ted tak 12dní mám fakt vydřené kilo a únava je snad ještě horší-fakt nejsem vůbec schopná normálně fungovat,včera jsem si sundala pyžamo ve 3hod. odpoledne a kdybych nemusela jít nakoupit tak by k tomu asi vůbec nedošlo a má váha se rozhodna stagnovat nebo nevím-je možné,že další neg. vlivy jsou menstruace,nová antikoncepce a moje lajdáctví v pití ale docela vážně uvažuji o tom si příští týden někde nechat nabrat krev na vitam. a minerály.Měly jste některá se sebou taky takový starosti  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
Renco ja jsem posledni dny taky uplna mrtvola, usinam v devet vecer u televize a jsem uplne nepouzitelna.. a posledni kilo jsem davala dolu 10 dnu.. asi je neco ve vzduchu, jinak si to neumim vysvetlit.. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
Renčo tak o tomtéž uvažuji já - neb vlasy a nehty trpí, jsem pořád unavená a navíc se mi motá hlava když rychleji vstanu což se mi stávalo naposledy v patnácti letech.... takže taky menší kontrola asi neuškodí _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
lecramko dalsi kilo dole pokud se nemylim?? _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
Holky to s těma vytamínama jsem si nechala udělat a mám vše v pořádku jen mám pokes hořčíku, ale je to prý z nervů co mám v práci...jinak unavená jsem taky, ale je to spíš tím, že mám problémy s usínáním a moc toho nenaspím...teď co jsem byla doma a měla tu virózu a ještě jsem to dostala jsem spala a spala a je to ok...a je pravda, že jsem už sáhla i po kafi...ale to je i tím počasím hnusným...
Marie.s : no už to ze mě lákala Lecramka..nemám zatím žádné aktuální foto, ale polepším se a pošlu foto jak předtím..tak i nyní...donutím muže, aby mě blesknul....a po velikonocích pošlu.... _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
Holky ja jsem před bandáží a unavená jsem taky,myslím si,že je to normální jarní unava......... .a to počasí k tomu.Už jsem si plánovala jaro a ted taková sněhová nadílka.Chodím spát s Adámkem po 20hod.večer a to je u mě neobviklé.Počkáme na sluníčko a uvídíte,jak nás rychle dobije energií......Hanhula  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|