Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lú
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
Lecramko,jinde jsem startovala,tak mám víc co odhazovat.Ta tvoje osmička,ta je to,po čem fakt toužím.Jsem hrozně netrpělivá a musím si říkat pořád dokola,že mě teprve čeká doplnění a že pomalejší hubnutí je zdravější.
Namlsala jsem se tím rychlým začátkem. I když jsem to zpomalení čekala,tak mám ráno vždycky proslov k váze,ale ona si ze mě stejně utahuje,neb mi zase neukáže nic dole,další den zase nic,potom víc a pak třeba skok dolů(jen kousek)a to mě lehce nervuje. Měla bych se vážit jednou za týden,ale to fakt nedokážu.  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
Moje váha se mnou také laškuje - už jsem to tady několikrát popisovala. Neumím se také vážit jednou za týden - potřebuji to mít pod dozorem a jak se to hne nahoru tak už přes den šílím a přemýšlím co jíst a co nejíst abych to co vyskočilo zase setřásla. Ale díky tomu že chodím od operace na velkou pravidelně jednou za tři dny (asi díky velikosti porcí je logické že třetí den ta váha fakt o něco vyskočí Jak já se pak raduju na záchode když ze mě ta nahromaděná deka odpadávají )))))))) (holky omlouvám se za své fekální historky - budu už hodná!) _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
Lú- snažím se ti poslat SZ,ale padá to do nedoručených.Nemáš na sebe prosím e-mail? Děkuju  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
Holky díky a ano Martino - Taky 10 , všimla jsem si, že už máme stejné BMI. Jsem ráda, ale jak jsem řekla, už aby se mi to jen drželo, aspoň nějakou dobu. Peťovi se líbím taková jaká jsem , tak co mi schází.
Lecramko to bys koukala co já spořádám. Neberu si servítky, ale pak je mi blbě.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
Kamčo,SZ jsem dostala a odpověděla. Taky s těma SZ mám problém,tak pokud ti to nedojde,tak se ozvi a já ti dám mail _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
Lecramko - já k těm fekálním povídánkám taky přihodím - já mám opačnou zkušenost. Vyprazdňování nekolikrát denně mě dost překvapuje. A není to průjem. Možná vláknina a zelenina. . .
Všem,které tímto pohoršuji se omlouvám  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:40 pm Předmět: |
|
|
kamča napsal: | Lú- snažím se ti poslat SZ,ale padá to do nedoručených.Nemáš na sebe prosím e-mail? Děkuju  |
Do nedoručených ti to spadne a je to tam do okamžiku než si to ten druhý vyzvedne. Pak se to samo přesune do doručených, takže se neboj, že by SZ nedošla. Není to žádná závada. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:52 pm Předmět: |
|
|
Martino,díky za tuhle informaci. Taky jsem pořád nemohla přijít na to, jak to odesílání SZ funguje a zatím je to tak prosté . . . _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
Lú děkuji,taky Ti to jde moc hezky a Tvůj úbytek před operací šikulka,já jsem si do poslední chvíle pěkně kynula. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
Renčo -díky. Měla jsem odhubnuto víc,ale bohužel jsem se vypapkala za vydatného přispění Vánoc. A to jsem hubnula dlouho a těžce. Ještě pořád si ty kila na metříku v duchu odečítám a říkám si,kde jsem mohla být. Ale je pozdě a teď musím o to víc zabrat  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
Holky, všechny jste šikulky, každá máte nějaký pokrok za sebou...společnými silami se doufám ke konci metříku jako Olča dopracujeme , třeba né za tak krátkou chvíli, ale dopracujeme!!!!! _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuztomas
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
Taky10 - myslím, že konec metříku je tady pro většinu hudba daleké budoucnosti, ale co není teď jednou určitě přijde, jednou už si tady budeme psát jen o počasí, protože všechny budeme na konci metříku
Ale to si ještě počkáme. Já osobně budu ráda když mě 10.3 odoperují a budu mít konečně prstýnek, a pak začnu přemýšlet jestli je konec metříku reálná představa, nebo jestli jsem si to představovala moc jednoduše
Ale všem čekatelkám přeji ať nám to rychle uteče a okroužkovaným přeji co nejrychlejší konec metříku
Olčo - gratuluji tvůj metřík ti strašně závidím _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3hEjr/]
bandáž 12.3.2008
před těhu 89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:51 pm Předmět: |
|
|
Tak pak budeme pomáhat nově příchozím informací nikdy není dost a ještě se budeme podporovat při udržení váhy....to si myslím, že bude největší problém a celoživotní boj _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: so únor 23, 2008 7:10 am Předmět: |
|
|
Holky když to tak shrnu tak na to že sem chodím cca půl roku tak ty vaše metříky fakt "jedou"!!! Jak posuvná pravítka Ono se to třeba v rámci dní či jednoho, dvou týdnů tolik nezdá ale zpětně když si vzpomenu kde byla spousta z vás na podzim a kde jste dnes............Což je úžasná motivace pro nově příchozí - stejně jako to byla motivace v září pro mě .... pročítala jsem si dychtivě tyto stránky a říkala si: vždyt to všem tak jde , tak to přece musí jít i mně.... A VONO JOOOO!!!!! Děkuji vám všem za podporu:-) _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Naposledy upravil lecramka dne po únor 25, 2008 8:22 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snetka
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 11:00 am Předmět: úbytek |
|
|
Gratuluji všem k tak krásným úbytkům a už se těším až svůj metřík budu posouvat jako vy.Ještě jednou nádhera, je to krásné povzbuzení pro ty další. Alena _________________ Bandáž 28.4.2008
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1E5OoF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|