Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:43 am    Předmět: Citovat

Keisho teď jsi dva dny nabírala, takže od zítřka budeš 2 dny schazovat uvidíš. Přitom tvojím množství jídla to ani jinak nejde. Chodíš na velkou?

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Keisha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:52 am    Předmět: Citovat

Chodím každý den pravidelně ráno.. Jediné co mi připadá že na to kolik toho vypiju toho moc nevyčůram..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:57 am    Předmět: Citovat

Nejíš moc slané? Mně se pak zadržovala voda!

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
lecramka

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:57 am    Předmět: Citovat

Keisho možná jsi byla hodně odvodněná, váha ti šla dolů a nyní si to tělo doplňuje tekutiny a proto máš pocit že jde váha nahoru ale ono se to stabilizuje. Pokud byl úbytek na váze způsoben ztrátou vody, stejně bys na to dřív nebo později přišla.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Keisha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 12:01 pm    Předmět: Citovat

lecramko to je taky dost možný... počkam do konce týdne a potom budu dělat závěry..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
lecramka

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 12:06 pm    Předmět: Citovat

Keisha vím to sama za sebe - v prvním měsíci po operaci jsem tu také několikrát psala jak nehubnu a jak se trápím - a dnes když se zpětně na to podívám tak se směju neb váha se prostě pohnout musí. Člověk díky operaci shodí hodně v prvním týdnu, pro to tělo je to šok a musí se s tím poprat - proto ho nech ať se vzpamatuje a neboj - není tu žádná která by po operaci přibrala Smile Uvidíš jak budeš za měsíc jásat!!! Ale hodně pij, to je základ

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
kamča

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 12:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Keisha- to bude ta voda- jestli málo čůráš a hodně piješ, tak je to jasný- neboj, to přejde. Ještě k tomu tvému jídelníčku- jíš jak vrabec, takže myslím, že tím to není, ale stejně- dávej si pozor na krabí tyčinky- z kraba to má jen jméno a po rybě to jen smrdí- je to samý škrob Exclamation Exclamation Exclamation podívej se na hodnoty- hlavně karbohydrátů- já vím když jsem držela Atkinsona, tak pro mě byla tahle pochoutka totálně tabu- ani pomyslet jsem na to nesměla- tak na to mrkni Laughing a neboj, však ono se to hne- a uvidíš až budeš moct cvičit... Laughing hlavu vzhůru Laughing
Keisha

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 12:22 pm    Předmět: Citovat

kamčo já už cvičím, hodinu denně na rotopedu a min. 2 hodiny procházka..

Gábina

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 12:22 pm    Předmět: Citovat

Keisha - věř tomu, co už bylo napsáno. Idea Skutečně se to pohne. Exclamation Je to taková zkuška vytrvalosti a pevné vůle - jako jestli to s tím hubnutím opravdu myslíš vážně. Smile Před menzes přiberu i kilo za den, ale vůbec se už nenervuju. Vím, že to je jen zadržování tekutin a že to z těla zase brzy odejde (tedy pokud mám čisté svědomí a nehřešila jsem v jídle Rolling Eyes ). Váhá mi často stojí nebo kolísá +/- 30 dkg třeba týden až deset dní, pak se najednou sníží o půl kila i víc a pár dní zase ubývá. Very Happy Pak se zas na chvíli zastaví a celé se to opakuje. Rolling Eyes Už to vím a tak si jen hlídám, abych nejedla víc, než mám a čekám na další úbytek. Wink Jo a sport (pokud se vůbec dokopu Embarassed ) mám spíš pro kondici. Ať sportuji nebo ne, mám to s hubnutím stejné. Shocked

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
kamča

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 12:28 pm    Předmět: Citovat

tak pokud cvičíš, tak to opravdu asi bude tou vodou- ale neboj, to se srovná Laughing držim moc palečky Laughing Laughing Laughing
Kačka

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 1:13 pm    Předmět: Citovat

Keisho : no cvičit by si ještě neměla minimálně do půl únory...vnitřní stehy se hojí čehokoliv v těle se hojí minimálně 2 měsíce a měsíc by si měla dát tělu šanci, aby se zhojilo dobře !!! takže já bych zůstala u procházek a rotoped si naordinovala až toto 15.2.08...a jinak pokud to není zadržovaná voda tak jelikož rotopéduješ tak je jasné že přibíráš !!!! jsou to svaly co je když začneš cvičit narůstaj...tuk je lehkej..takže nestresuj se váhou..tu schovej po postel a začni si měřit každý týden objemy...protože tak zjistíš že mizí tuk a o ten jde !!!! Wink Rolling Eyes

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 1:16 pm    Předmět: Citovat

Keisho - já dneska ráno po čtyřech dnech zastávky navíc 40 dkg. Tak hodně sil a vydržet !!!!!!!! Jak psaly ostatní,ono se to zase rozjede !!! Very Happy

[/url]
Gábina

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 9:47 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem Cool
Tak je to dnes půl roku, co mám bandáž. Pro nerozhodnuté, pro ty, kterým se momentálně nedaří podle jejich představ, ale i pro všechny ostatní, které to zajímá, je tu malá rekapitulace:

Při nástupu do nemocnice 133 kg Arrow dnes 104 kg Arrow - 29 kg

Po návratu z nemocnice Arrow Dnes:
prsa: 143 cm Arrow 122 cm Arrow - 21 cm
pas: 134 cm Arrow 111 cm Arrow - 23 cm
boky: 145 cm Arrow 129 cm Arrow - 16 cm.

Samozřejmě, že tam, kde to potřebuji nejvíc, se smrskávám nejmíň Evil or Very Mad , ale tak to má asi každý. Rolling Eyes Snad se to jednou (po plastické operaci) srovná. Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
nika

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 9:53 am    Předmět: Citovat

Teda Gabčo velké gratulace. Mě měří jen obvod pasu. Strašně lituju, že jsem si nezměřila obvody. Ono je to kolikrát opravdu vidět jen na obvodech a ne na váze. Wink JSI ŠIKULKA

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
janaaa

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 9:58 am    Předmět: Citovat

Tak jsem se na váš návod změřila, ale neměla jsem to dělat, asi je ještě brzy po operaci. Přes boky mám dole sice 8 cm, ale v pase mám dokonce o 2 cm víc. Mám v tom místě sice 3 jizvy, ale docela mě to šoklo. Přece nemůžu být vevnitř ještě tolik nateklá. Jsem z toho teď hodně nervozní. Co se děje. Je pravda, že jsem měla 2 operace, ale začínám se bát jestli je se mnou vše v pořádku. Rolling Eyes

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: