Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Renata Levá

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 1:59 pm    Předmět: Citovat

Já našla tyhle stránky a nad fotkama před a po trávím spoustu času-je to obr inspirace Very Happy http://www.obesityhelp.com/morbidobesity

Tubulizace 5.12 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2008 5:44 pm    Předmět: Citovat

Jo, to jsou také dobré stránky, ale to jsou lidé převážně po bypasse
Kamčo ty jsi zlato, já psala do jiné diskuse, zda by byl někdo ochotnej nám tlumočit a ty jsi mezitím již začala Wink Wink Wink Razz Razz Razz já jsem doplněná 3x, mám 5,5 ml a nedá se říct, že bych měla pocit nasycení při těch 150ml jídla, to tedy vůbec Sad Sad navíc mám pocit, že po čase se to zase uvolní, to bude asi tím, jak mizí ten tuk ze žaludku a on se vlastně zmenšuje asi bude třeba doplňovat opravdu častěji, ale nám tyhle informace nikdo neříká Evil or Very Mad bude perfektní, když nám sem tam nějakou zajímavost přeložíš Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kamča

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 7:56 am    Předmět: Citovat

Neni problém Laughing Laughing Laughing ale fakt tam lidi píšou, že začali cítit pořádné omezení až pri 10 ml- takže klidně ještě můžem utahovat- hlavně když ten tuk mizí Laughing ať je kde je Laughing mě předminule taky dr. chválila, a to jsem nezhubla skoro nic, ale říkala, že mi hodně zmizel tuk z orgánů- tak možná jak mě doplňovala, tak to viděla, že je ta bandáž volnější... Laughing

Jo ještě holky, pokud budete chtít něco přeložit, napište mi spíš jaké téma, nebo otázky by vás zajímaly- je tam toho totiž asi tak 1000x víc než tady, ze všech koutu ameriky a tak nemám čas se tím vším pročítat a hlavně by mi z toho asi upadla hlava a stejně bych si prd pamatovala. Takže vždycky nahoďte téma či otázku a já to tam pak půjdu už cíleně omrknout Laughing díky fíky Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 7:35 pm    Předmět: Citovat

tak mi to včera nedalo a nainstalovala jsem si na PC dvouhodinový překlad z angličtiny do češtiny a koukala na ty stránky, je toho tam opravdu hodně, oni všechno dost rozebírají, ale z toho, co jsem stihla zkouknout jsem pochopila, že mají podobné problémy jako my Wink Wink probírá se tam i bolest levého ramene, tak Maruško asi to má spojitost, také si hodně stěžijí na bolest zad mezi lopatkama, potom na to, že se musí říhat, hubnutí podle věku, je to dost zajímavé, ale už si nepočtu, musela bych zaplatit skoro 900 Kč za stažení češtiny, je to sice na rok, ale zdá se mi to moc peněz Cool Cool no aspoň jsem se tam koukla Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
marie S.

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2008 7:40 pm    Předmět: Citovat

mě je to jasné, že to souvisí, když se mi jídlo šprajcne , bolí to víc. Je to podezřelé, že tolik lidí po bandáži bolí rameno, a to já nemám port aby mě tlačil! Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Keisha

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 10:33 am    Předmět: Citovat

Lidičky já se zblázním, o víkendu jsem přešla na kašovitou stravu a přesně jak jsem se bála mi to nejen nejde dolu, ale ještě jsem kilo přibrala.. Jím pravidelně, dodržuju porce a ještě se každý den trápím hodinu na rotopedu a ono tohle.. metřík jsem nahoru neposunula, snad to kilo do konce týdne dám zase dolu ale mam těžkou depku.. jestli budu nabírat když jím takhle jako vrabec a jestě se hejbu tak jsem teda namydlená...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
lecramka

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 10:43 am    Předmět: Citovat

Keisha - dva týdny po operaci jsi na rotopedu??? Proboha neblázni, soustřeď se na nový styl stravování a dej se pomalu dohromady. Nic neuspěchávej a nečekej ze dne na den zázraky, vždyť přibývání taky nebylo ze dne na den..........dej tomu tělu čas

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
janaaa

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 10:43 am    Předmět: Citovat

Keisho nesmutni taky jsem 60 dkg přibrala, taky metřík neposouvám. Asi je období kdy si tělo zvyká. Zase bude líp. Neklesej na mysli.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
marie S.

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 11:04 am    Předmět: Citovat

keisho, proboha na rotoped je ještě brzo!! to by se ti kroužek taky mohl svléknout, nech ho usadit a přirůst, neboj kila se hnou, nejde to hned.

Keisha

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 11:08 am    Předmět: Citovat

Mě řekla paní doktorka když mi vyndala stehy ve středu že můžu začít s rotopedem... tak nevim

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
marie S.

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 11:11 am    Předmět: Citovat

no to jsou tedy věci..... Rolling Eyes

Míša

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 11:35 am    Předmět: Citovat

Tak já se taky připojím. Mě pan primář řekl, že se sportem mám začít pomalu, jen procházky. Prý bandáž působí sice jako lehká operace. Musím si, ale uvědomit, že je to strašný zásah do organismu, tak mi to řekl. Tak nevím.
Gábina

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 11:52 am    Předmět: Citovat

Keisha - já myslím, že nehubneš právě proto, že máš moc brzy velkou zátěž. Shocked Tělo po operaci regeneruje, po přechodu na kašovitou stravu se učí pracovat s přijímanou energií a ty mu to ještě komplikuješ dalším výdejem v podobě rotopedu. Confused Nediv se, že šetří, kde se dá. Organismus netuší, kolik energie dostane a kolik bude muset vydat a tak ji střádá a jen velmi neochotně pouští. Idea Myslím, že alespoň měsíc po operaci by ses měla šetřit. Fakt nanejvýš ty procházky. Exclamation Však se ještě nasportuješ, až tě to bude mrzet . . . Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Gábina

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 12:12 pm    Předmět: Citovat

Děkuji všem, kdo si všimly mého metříku. Embarassed Smile Skutečně si ale nemyslím, že zasloužím až tolik chvály. Embarassed Podívejte se na Libušku, jak jí to jde. Je přímo neuvěřitelná. Shocked Lecramka už má dole skoro 20 kg a o Olince ani nemluvím. Wink Za pár dní bude asi první, kdo ukončí svůj metřík. Shocked Pane bože - tak ono je to přeci jen možné.? Wink Laughing A co taková Romana nebo Nika? Takové změny! Shocked Alenka, věrná dopisovatelka věčně s dobrou náladou i když jí hubnutí zlobí jak může Rolling Eyes . . . Vždyť bych vás tu musela vyjmenovat všechny . . . Wink a všichni si to také zasloužíme. Laughing Už víme, že ani s bandáží není nic zadarmo a že každý úspěch je poctivě vydřený. Takže jen tak dál, ať to zvládneme jako Olča a jsou z nás všech

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Kačka

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 12:40 pm    Předmět: Citovat

Keisho : neblázni..počkej, aby se tělo adaptovalo a trochu se otřepalo po zásahu !!!! Vše se uvnitř zhojilo....na váhu se tak trošku vykašli a spíš si naměř objemy..uvidíš, že ty poletí dolů i když váha se poplazí nebo naopak bude stoupat....může to být zadržování vody a nebo potom co začneš cvičit i nárust svalové hmoty...jsi po zákroku krátce tak vydrž !!!!

Jinak já jsem již od pondělí na normální stravě, ale pořád to ještě kombinuju s kašičkama a jím fakt malinko a opatrně...mám další kilčo za týden dolů...ale objemově je to výrazné...už mi začínají padat kalhoty a podprsenku mám na obvodu na posledním svočku a asi ji budu zkracovat Wink Jinak týdne chodím na kontrolu cukru a tlaku...a cukr klesl na 5,5 a drží se tam už 14 dní a tlak mi šel taky ze 145/100 na 130/90 takže mám radost v pátek jdu na kompletní krevní kontrolu...

Jinak od včera jsem již v pracovním procesu a jde to, jen ta větší jizvička bolí potvora není zvyklá tak dlouho sedět Evil or Very Mad

Jinak všem bych na hojení jizviček po laparu doporučila http://www.contractubex.cz/cs/ fakt se po něm vše velice rychle hojí a zatahuje...je sice dosti drahej, ale myslím si, že to za to stojí....

Jinak gratuluju všem k úbytkům zatím co jsem tu nebyla koukám, že jste některé fakt poskočily...přeji tak i ostatním....

a těm co teď zrovna nějaké zdravotní problémy komplikují hubnutí tak přeji ať je Vám fajn a můžete se zase radovat ... Wink Rolling Eyes

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: