Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenkaa1
|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Niko to je dobře ,že je Ti lépe.Držím palečkya uzdrav se. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
Niko...no musíš si vytrpět všechno ještě tenhle rok, protože ten příští musí být super, tak aby sis všechno vybrala tento..tak nějak mi to připadá !!! No tak se holka drž a bojuj...ať si do vánoc fit !! a je Ti líp...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
Ahoj vsichni, nevim, jestli jsem tady ve spravnem tematu ale chtela jsem se zeptat jestli je tu nekdo 2 nebo 3 roky po operaci a jestli ano, tak by me zajimalo, jestli jste se dostal/a na svoji cilovou vahu a hlavne jak se dari vahu udrzet, je tu nekdo kdo znovu nabral po par letech?
Jinak ja se snazim neco pred operaci zhubnout a zatim to vypada tak, ze jsem 2 kila nabrala, vubec to nechapu... no snad jeste neco do toho ledna zmenim, nechci dostat na prijmu kazani... _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 9:44 am Předmět: |
|
|
Keisho, ja ti nevím jestli je tady někdo tak dlouho po operaci, ale když koukneš na metříky, tak určitě najdeš několik vyvolených co se dostalo na dosti nízkou váhu - pro nás všechny úžasnou. My si nedáváme za cíl tu nejnižší váhu, kterou by jsme měli mít, to by byla blbost, ale postupně dosahujeme určitých cílů. Pro někoho je velikánský cíl 100 a pro někoho 80. Já jsem už teď maximálně spokojená ale vím, že to je boj na celý život. Co se týče udržování váhy, tak to je balancování. Musíš jíst správně stále jinak ti bude bandáž k ..... Ta ti nezabrání v přibírání.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
magdalena
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 9:18 pm Předmět: Aleně |
|
|
Aleno, všimla jsem si, že se Ti pohnul metřík, gratuluji ! Někdy i 1 kg udělá radost, když člověk stojí dlouho na váze. Sleduji s dovolením Tvoje výsledky, protože jsme téměř stejného věku, stejného BMI a skoro stejné váhy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 11:47 pm Předmět: |
|
|
Magdalena ano jedno kilečko lezu jako šnek, ale lezu, raději pomalu, než vůbec, je to asi lepší než zhubnout vše za půl roku a zbytek života se bát, zda to přiberu zpátky takhle budu hubnout dlouho a neusnu na vavřínech což já bych asi udělala a pak by bylo zle doufám, že to půjde aspoň takhle, od července do listopadu jsem nehubla, ba naopak skoro 4 kila přibrala no je to boj a ty Vánoce ještě k tomu naštěstí jsem skoro celé svátky v práci, tak snad to nepůjde nahoru  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 12:46 am Předmět: |
|
|
alenko, taky přeju ke kilečku, vím že je vydřené, je to asi u tebe opravdu tím metabolismem, a těličko se brání. Ale ty ho přepereš ! hodně síly! _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 1:52 am Předmět: |
|
|
Alenko úžasné !!! Není to tak dlouho co jsi bědovala jak dlouho stojíš na čísle 114 a nyní - pár dní před vánoci kdy většina lidí nabírá zimní tuk ty úžasně hubneš. Gratuluji a moc Ti to přeji! _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
Alenko to je paráda že ti to jde , gratulují ti a Marcelko to bě to taky jde moc pěkně gratulují. Hezké Vánoční svátky Vám všem. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 11:28 am Předmět: |
|
|
Alenko super. To pomalé hubnutí má taky něco do sebe. Alespoň se ti trochu přizpůsobí ta kůže. Já opravdu vypadám jako natopýr. Ruce no hrůza, prsa děs a o ostatnim tělu ani nemluvě.
Tak přeji Všem úspěšné hubnutí a krásné svátky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 3:50 pm Předmět: |
|
|
Holky já se asi zblázním. Dneska ráno jsem od 5 hod. do 7 hod. ráno čekala na Florenci na tetičku a promrzla jsem tak strašně, že teď mám 39 horečku a pořád se nemůžu zahřát. Já vám nevím, jestli mi tím někdo něco nechce naznačit. Ale sakra kdo a co????!!! Já už nechci marodit  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 4:17 pm Předmět: |
|
|
niko, myslím že z toho hubnutí budeš mít nedostatek vitamínu a dalších látek a máš sníženou imunitu. Ono za tak krátkou dobu zhubnout tolik hodně asi to tělu nedělá dobře. Potřebuješ čas na rekonvalescenci. Chtělo by to nějaký oddych , teplo, klid. Já vím že se to těžko uskutečnuje, ale takhle se totálě zničíš a na to jseš mladá. Zastav se a běž třeba na neschopenku, jinak si zničíš totálně zdraví. Chceš jednou děti a zdravé že!! Tak jed odpočívat rodičm do teploučka, poňuchněj synovečka, užij si vánoc a hlavně si odpočiň. Práce není zajíc a neuteče! _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
Já mám už druhý týden dovču a ještě ten příští týden mám dovolenou. No a to si vezmu dovču možná i v lednu _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 5:53 pm Předmět: |
|
|
Holky, moc díky za všimnutí a pochvalu sundám vždy kilo a pak stojím, ale hlavně mi to neleze nahoru pracně jsem sundávala ty 4 kila, co jsem po prázdninách nabrala a pak ještě 4 kila , tak je to vlastně 8 kil doufám, že po Vánocích to nebudu opakovat
Niko holka, dávej na sebe pozor, zhublas opravdu hodně a tělo je oslabené, chybí minerály a pak jsou kolapsy, ale to ty jako zdravotník víš nejlépe  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: so prosinec 22, 2007 6:43 pm Předmět: |
|
|
No vím, že bývají kolapsy. Však jsem se před tejdnem složila a pak jsem byla na těch infúzích, ale asi si fakt potřebuju oddáchnout a ono to snad půjde. Naštěstí mi teplota šla už trochu dolů, tak snad bude zítra líp. Dokonce jsem teď jedla - dala jsem si houbovýho kubu. Mňam. Táta se letos vytáhnul. Voní po celým baráku.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|