Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lú
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
Niko , gratuluju k těm parádním mírám a váze !!!  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 2:36 pm Předmět: |
|
|
Maruško mě bolí doslova žaludek a úplně neuvěřitelně mě pálí žáha. Já mám k tomu i jícnovou kýlu, takže vím co pálení žáhy je, ale tohle je fak horší, že mě to i probudí v noci, když si nevezmu večer prášek. S práškama je to ale super. Takže až se sejdeme v neděli,tak si ráno určitě jeden vezmu a bude to v pohodě.
Lú a Zdeni díky. Já vám celý den jen zářila úsměvem, když jsem všude slyšela jen chválu  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 4:44 pm Předmět: |
|
|
Niko však si to zasloužíš tak velký pokrok. Jinak ti držím pěstičky ať ti nic v tom maličkém žaloudku nenajdou. Fuj jen slyším gastro a orosila jsem se hlavní je aby zjistili příčinu té bolesti a bude líp. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOUBELKA62
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 6:10 pm Předmět: |
|
|
Niko, si skvělá holčina, jsem moc ráda, že se občas slyšíme. A s těma mírama si přímo úúúúúúúžasná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
Niko, držím palečky, ať Ti nic nenajdou...jsi super a ty kila, do je tedy pokrok....gratuluji _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
Já se těšit nechci, páč pak to někdy nevyjde. Ale v koutku duše se těším jak malé dítě na vánoce. Pa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 9:53 pm Předmět: |
|
|
niko .gratuluji k tvému velikému úspěchu,jsi šikulka  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
romanko, ty tvá kila jsou úžasná, a řekni co dělá kůže u tak velkéého ubytku? přizpůsobuje se když hubneš tak dlouho a jseš mladá? Já se koupu v olejíčkách, mažu pantenolem a niveou, hlavně krk, jak se smrskla druhá brada, než to všechno promažu to je doba a nic moc. Zevnitř by to bylo rychlejší..  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
Maruško ,kdepak kůže visí ale co nadělám ,ještě se to dá skovat do oblečení a taky nosím stahovací kalhotky.No jo já si myslela že se aspoň trošku ta kůže přizpůsobí a zmenší se no a ono nic ale hlavně že to jde dolů.
Maruško a co ty?už jsi v pohodě ? no věřím že už je to lepší a taky vám přeji aby se vám srazík vydařil  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
Zdravím všechny na fóru. Chvilku jsem vynechala a teď nestačím číst. Mám trošku víc práce a tak to vezmu jen "letecky". Omlouvám se, pokud na někoho zapomenu, ale snad to příště napravím.
Olčo - ty jsi k nezastavení. Myslím, že máš nevyhovující metřík - je nějaký krátký na to tvoje tempo. Moc ti gratuluji. Jsi neuvěřitelná.
Aleno - mám z tebe obrovskou radost. Ať už to bylo čímkoliv, konečně jsi to porazila a jsi zase na cestě za zdravím a štíhlejší postavou. A koukám, že nejsi troškař a bereš to rovnou po dvou kilech. Moc ti to přeji. Už pro to, že tě to posunuje i k operaci té prokleté kýly, která tě tak dlouho trápí. Tak jen ať to vydrží a ty jsi spokojená a zdravá.
Taky 10- ten lázeňský víkend jsem ti docela záviděla , ale moje závist už vychládá. Sice jsem seděla doma, ale zato mě nic nebolelo. Také jsem si už se zuby užila své a moc dobře vím, jak to může bolet. Doufám, že se zoubek brzy uzdraví a ty si příště nějaký relaxační víkend užiješ příjemněji. PS: Z pejska nebuď nervózní. Třeba se mu to časem okouká a ta vaše noční live show už ho nebude bavit.
Všem čekatelkám přeji hodně trpělivosti a dobré výsledky jednotlivých vyšetření.
Také děkuji za pochvaly změn na mém metříku. Je příjemné vědět, že to někoho zajímá. Ale zase se to asi dlouho nehne, protože poslední dobou hubnu nějak záhadně - nárazově. Z ničeho nic to běží dolů a pak dlouho nic. A obávám se, že po předcházejícím úbytku se nacházím ve stádiu "dlouho nic"  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 10:54 pm Předmět: |
|
|
romanko, je mi lépe, jen jsem pořád brzo unavená, láduju do sebe minerály a vitamíny, dělá to i to ošklivé podzimní počasí, a střeva taky moc dobře nefungují, jsou líný, takže bud nemužu neo chodím furt, baštím lactobacily , jogurty, tak snad se to zlepší. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
Maruš ty mě taky kopíruješ. Co jsem po operaci tak se to střídá: 3 dny zácpa a pak průjem a to stále dokola. Cpu se také actimelama apod. ale nezměnilo se to. Jen se mi líbí jak po tom posledním dnu vždycky klesne váha Jinak jsem ve čtvrtek měla firemní večírek - veliký raut - stoly se prohýbaly tak jsem ze sebe měla strach - ale zvládla jsem to. Tak jsem na sebe pyšná. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
aby jste v tom nebyly holky sami, tak já, co beru tu Meridii nemůžu jít skoro vůbec jakou mám zácpu, to jsem teda ještě nikdy neměla oni to píšou v letáčku, ale že to bude až tak, to jsem vůbec nečekala váha se mi zastavila a už víc jak týden nemám ani kilo dole tak bych potřebovala poradit od těch, co braly Meridii, čím to popohnat, mám pocit, že jsem celá ucpaná  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
Alenko a nebude to tím, že jak tvrdíš skoro nic nejíš? vždyť pak nemá jít co ven, když nejde nic dovnitř. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
Gábi, ty jsi taky šikulka, ten tvůj metřík taky za chvíli nebude stačit, vždy, když se na něj kouknu, něco ubyde...fakt ti to přeji _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|