Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 1:52 pm    Předmět: Citovat

Niko , gratuluju k těm parádním mírám a váze !!! Very Happy Shocked Very Happy

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nika

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 2:36 pm    Předmět: Citovat

Maruško mě bolí doslova žaludek a úplně neuvěřitelně mě pálí žáha. Já mám k tomu i jícnovou kýlu, takže vím co pálení žáhy je, ale tohle je fak horší, že mě to i probudí v noci, když si nevezmu večer prášek. S práškama je to ale super. Takže až se sejdeme v neděli,tak si ráno určitě jeden vezmu a bude to v pohodě. Wink

Lú a Zdeni díky. Já vám celý den jen zářila úsměvem, když jsem všude slyšela jen chválu Embarassed Rolling Eyes

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Olča

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 4:44 pm    Předmět: Citovat

Niko však si to zasloužíš tak velký pokrok. Jinak ti držím pěstičky ať ti nic v tom maličkém žaloudku nenajdou. Fuj jen slyším gastro a orosila jsem se Mad hlavní je aby zjistili příčinu té bolesti a bude líp.
BOUBELKA62

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 6:10 pm    Předmět: Citovat

Niko, Laughing Wink Laughing si skvělá holčina, jsem moc ráda, že se občas slyšíme. A s těma mírama si přímo úúúúúúúžasná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 7:15 pm    Předmět: Citovat

Niko, držím palečky, ať Ti nic nenajdou...jsi super a ty kila, do je tedy pokrok....gratuluji
nika

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 7:42 pm    Předmět: Citovat

Já se těšit nechci, páč pak to někdy nevyjde. Ale v koutku duše se těším jak malé dítě na vánoce. Pa Rolling Eyes Wink Wink Rolling Eyes

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Romana

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 9:53 pm    Předmět: Citovat

niko .gratuluji k tvému velikému úspěchu,jsi šikulka Laughing Shocked Laughing Razz Cool
marie S.

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 9:59 pm    Předmět: Citovat

romanko, ty tvá kila jsou úžasná, a řekni co dělá kůže u tak velkéého ubytku? přizpůsobuje se když hubneš tak dlouho a jseš mladá? Já se koupu v olejíčkách, mažu pantenolem a niveou, hlavně krk, jak se smrskla druhá brada, než to všechno promažu to je doba a nic moc. Zevnitř by to bylo rychlejší.. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Romana

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 10:04 pm    Předmět: Citovat

Maruško ,kdepak kůže visí Laughing Laughing Razz ale co nadělám ,ještě se to dá skovat do oblečení a taky nosím stahovací kalhotky.No jo já si myslela že se aspoň trošku ta kůže přizpůsobí a zmenší se no a ono nic Shocked Shocked ale hlavně že to jde dolů.
Maruško a co ty?už jsi v pohodě ? no věřím že už je to lepší a taky vám přeji aby se vám srazík vydařil Exclamation Razz Razz Razz
Gábina

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 10:14 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny na fóru. Cool Chvilku jsem vynechala a teď nestačím číst. Shocked Wink Mám trošku víc práce a tak to vezmu jen "letecky". Omlouvám se, pokud na někoho zapomenu, ale snad to příště napravím. Embarassed Smile

Olčo - ty jsi k nezastavení. Shocked Exclamation Myslím, že máš nevyhovující metřík - je nějaký krátký na to tvoje tempo. Wink Laughing Moc ti gratuluji. Razz Jsi neuvěřitelná. Laughing Laughing Laughing

Aleno - mám z tebe obrovskou radost. Laughing Ať už to bylo čímkoliv, konečně jsi to porazila a jsi zase na cestě za zdravím a štíhlejší postavou. Razz Razz Razz A koukám, že nejsi troškař a bereš to rovnou po dvou kilech. Wink Laughing Moc ti to přeji. Very Happy Razz Very Happy Razz Už pro to, že tě to posunuje i k operaci té prokleté kýly, která tě tak dlouho trápí. Sad Tak jen ať to vydrží a ty jsi spokojená a zdravá. Idea Laughing Razz

Taky 10- ten lázeňský víkend jsem ti docela záviděla Embarassed , ale moje závist už vychládá. Wink Sice jsem seděla doma, ale zato mě nic nebolelo. Wink Very Happy Embarassed Také jsem si už se zuby užila své a moc dobře vím, jak to může bolet. Rolling Eyes Doufám, že se zoubek brzy uzdraví a ty si příště nějaký relaxační víkend užiješ příjemněji. Very Happy PS: Z pejska nebuď nervózní. Laughing Třeba se mu to časem okouká a ta vaše noční live show už ho nebude bavit. Wink Laughing Very Happy

Všem čekatelkám přeji hodně trpělivosti a dobré výsledky jednotlivých vyšetření. Laughing

Také děkuji za pochvaly změn na mém metříku. Je příjemné vědět, že to někoho zajímá. Idea Smile Ale zase se to asi dlouho nehne, protože poslední dobou hubnu nějak záhadně - nárazově. Rolling Eyes Z ničeho nic to běží dolů a pak dlouho nic. Confused A obávám se, že po předcházejícím úbytku se nacházím ve stádiu "dlouho nic" Wink Rolling Eyes Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
marie S.

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 10:54 pm    Předmět: Citovat

romanko, je mi lépe, jen jsem pořád brzo unavená, láduju do sebe minerály a vitamíny, dělá to i to ošklivé podzimní počasí, a střeva taky moc dobře nefungují, jsou líný, takže bud nemužu neo chodím furt, baštím lactobacily , jogurty, tak snad se to zlepší.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
lecramka

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 6:49 pm    Předmět: Citovat

Maruš ty mě taky kopíruješ. Co jsem po operaci tak se to střídá: 3 dny zácpa a pak průjem a to stále dokola. Cpu se také actimelama apod. ale nezměnilo se to. Jen se mi líbí jak po tom posledním dnu vždycky klesne váha Smile Jinak jsem ve čtvrtek měla firemní večírek - veliký raut - stoly se prohýbaly tak jsem ze sebe měla strach - ale zvládla jsem to. Tak jsem na sebe pyšná.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
ALENA

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 7:03 pm    Předmět: Citovat

aby jste v tom nebyly holky sami, tak já, co beru tu Meridii nemůžu jít skoro vůbec jakou mám zácpu, to jsem teda ještě nikdy neměla Crying or Very sad Crying or Very sad oni to píšou v letáčku, ale že to bude až tak, to jsem vůbec nečekala Evil or Very Mad Evil or Very Mad váha se mi zastavila a už víc jak týden nemám ani kilo dole Sad Sad tak bych potřebovala poradit od těch, co braly Meridii, čím to popohnat, mám pocit, že jsem celá ucpaná Twisted Evil Twisted Evil Shocked Shocked

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
janaaa

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 7:22 pm    Předmět: Citovat

Alenko a nebude to tím, že jak tvrdíš skoro nic nejíš? vždyť pak nemá jít co ven, když nejde nic dovnitř.
Taky10

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 7:28 pm    Předmět: Citovat

Gábi, ty jsi taky šikulka, ten tvůj metřík taky za chvíli nebude stačit, vždy, když se na něj kouknu, něco ubyde...fakt ti to přeji
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: