Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
Jo Maruško to je další věc : v každém časopise jsou recepty, reklama na jídlo no a v televizi když náhodou není reklama tak je film v kterém se opět vaří - fakt síla A pak má jeden odolat .... _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
|
marie S.
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 12:47 pm Předmět: |
|
|
Niko, hlavně že se ti nestalo nic horšího,muj mužskej jezdí po dálnici pořád v nejrychlejším pruhu, běžně na 170 a více, já řvu je mi to houbeles platný. Ale když sněží tak řvu tak intenzivně že spomalí, raději ani nechci vědět jak jezdí když jede sám. Takže se uzdravuj a doufám, že se v neděli taky uvidíme, že budeš na nás shlížet ve svém královském límci a bude ti líp. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
|
marie S.
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 12:50 pm Předmět: |
|
|
Jinak přesně jak jsem předpokládala, jen jsem začla trocu jíst jsou 2 kila nahoře, takže ted ten metřík odpovídá. Pořád mi nějak nefungujou střeva, bud jsem zabetonovaná nebo mám prujem, tak nějak nic mezi tím. Baštím lactobacily, jogurty, ale pořád nic moc, Je to běh na dlouhou trat. Pozitivní je že už si můžu dát kafíčko a i mi chutná. _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
BOUBELKA62
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 12:59 pm Předmět: |
|
|
Maruško. musíš si kupovat úplně jinačí časopisy. Kde není jídlo, ale pořádní chlapi. A zaručuji Ti, že na jídlo nedostaneš vůbec chuť, ale Tvůj tatík nebude stíhat. Mám dnes velkou radost, sluníčko svítí,ale to hlavní, Vendulka je v pořádku. Stehy jsou vytaženy a jizvičky se krásně hojí. Takže, zítra si jí vyzvedávám v nemocnici a jede domů. Huráááááááááá. Mějte se moc hezky, zdraví Vás Boubelka |
|
Návrat nahoru |
|
|
marie S.
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
tak at se holčina uzdravuje a koukni po těch lázních, měla by nárok, aby nebyly srusty a neměla problémy s vaječníky. Mě už je po tom slepáku taky lépe, sice jsem pořád hodně unavená, ale u mě za to může měsíční dieta žlučníková, srůsty hadičky a ještě stáří! vendulka se z toho vykřeše určitě rychleji. Tak ji pozdravuj když jsme ted menší střeva! _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 2:05 pm Předmět: |
|
|
Olčo, tak to je super, pochvala od ženských a ještě zdravotnic potěší stoprocentně. Však taky vypadáš báječně. A ještě mi vysvětli co má jako být to další kilo dole, no? Ty jsi fakt drak. Ty budeš muset za chvíli posunout cíl metříku ještě o 10 kilo dolů, protože budeš za chvíli jako modelka. Moc ti to přeju holka. Zázraky se dějí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zelenoočko
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
Oli - tak to je krása! Taková pochvala tě musela moc potěšit... no však je taky co chválit !!!!
Nechci se opakovat, ale taky jsem si všimla dalšího kila dole.. asi se s Tebou a s Elenou přestanu kamarádit.. Vy obě jste moje dvě pořádný podzimní deprese!!!
Ale prd - kecám.. přeju Vám to... každá z nás si to zaslouží, ne?
Takže jen si hubněte.. i za mě |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zelenoočko
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
Lecramka - já jsem pár dní po operaci taky měla pocit, že všude kolem sebe vidím jen samý dobrůtky, recepty na ně a sladký a slaný lákadla ... no šííílela jsem i z reklam na kočičí maso a psí granule...
Boubelko - opět jsi nezklamala.
Pořád jen sex a chlapi.
Je vidět, že jsi správná zdravá baba!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
BOUBELKA62
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
Teda Zelenoočko? Ty mě tady vykresluješ jak nějakou PÍÍÍÍÍP. To si piš, že jsem zdravá. A průpovítka cituji:"Pořád jen sex a chlapi." To máš smůlu. Chlapa mám jednoho a sex s ním pravidelný, to jen na dokreslení. Čte to tady spousta lidí, kteří mě osobně neznají. Ty uličnice jedna. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Romana
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
boubelko nerozčiluj se my tě známe osobně a víme jak jsi hodná
Jo a zdravím Vendulku a přeji brzské uzdravení _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
Holky moje zlatý. Já vím, že jezdím rychleji než je zdrávo, ale ono mi to nedalo. Já byla tak strašně unavená a už se blížil můj výjezd z dálnice a najednou tam to zvíře bylo apak už jen ta rána. Uff. Ale dneska jsem byla v práci a v tom shonu jsem nestačila ani myslet na krk, ale bohužel ani na jídlo. Celý den jsem nejedla, protože jsem vůbec neměla čas. No jsem to ale nezodpovědná co. Jo a na tu neděli se těším _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdenkaa1
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
Niko je to honička viď ,když toho chceme stihnout tolik.Drž se.Nohy nahoru a klííídek _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
|
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 8:54 pm Předmět: |
|
|
Teď jen tak sedím a už se mi zavírají oči. Já to tak vidím, že si asi půjdu lehnout a nabrat síly na zítřek. Ve středu mám zase na celý den lítání na Homolce a čtvrtek, pátek, sobota mám noční. Tak se fakt těším na to naše setkání. Papa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Olča
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
Elenko, Evi no ono to bylo půl kila, ale čekala jsem na to až se pustí 14 dní. Tak doufám, že ho při svém apetitu zase brzo nenaberu _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
zdenkaa1
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
Olčo ty jsi tak šikovná a tvůj metřík?No jedna báseň _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|