Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 4:12 pm    Předmět: Citovat

Tak jak vidím, Marti, nejsem jediná, komu se to přihodilo....je to smutné, ale bohužel je to tak! Takhle jsem obchodila několik firem.... V několika případech jsem si byla jistá, že jsem měla kvalifikaci pro danou pozici, ale řekli mě, že děkují a že se ozvou. Však to všechny znáte. A u nás ve firmě bych řekla že je to podobné. Dělali jsme pohovor na 2 místa a bohužel p.ředitel i šéfová přijmuly dvě naprosto naivně pitomé kozy vychrtlé.. Byla tam slečna, trošku oblejších tvarů, která se mě moc zamlouvala chováním, znalostma, celkově měla přesvědčivé vystupování - ale ne, ředitel řekl, tak tuto brát nebudeme a už se jí ani nezvali.... To je bohužel holá skutečnost, co holá-hnusná skutečnost!! Jo a mimochodem, ty dvě slečny už jsou z firmy fuč - bohužel jejich znalosti byly naprosto minimální a otázky typu: A jak se to vlastně pouští? A jak to mám napsat? Aha, to jsem neveděla...apod. naši šéfovou po čase tak znervózňovaly, že se s nima raději rozloučila...
Proto doufám, že mě bandáž povolí a vezmou mě, i když mám pro někoho malé BMI, ale pro mě je to tak nepředstavitelná zátěž, že s tím chci jednou provždy zatočit...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 4:40 pm    Předmět: Citovat

Nesmeju se, tahle diskriminace ma dokonce snad uz i nazev - tzv. anti-fat rasism. Chci videt, jak by se lidi chovali, kdyby vsichni meli stejnou vysku i vahu... treba 100 kilo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
miluska

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 6:27 pm    Předmět: Citovat

AHOJ VSICHNI .I JA MAM ZKUSENOSTI S DISKRIMINACI.JSEM VYUCENA PRODAVACKA.JISTY PAN VEDOUCI MY REKL,KDYZJSEM SE PTALA NA MISTO POKLADNI,ZE VOLNA MISTA MA ,ALE ME PRIJMOUT NEMUZE,ZE SE MU NEVEJDU DO POKLADNY.BYLO MI DO PLACE.A MUJ DRUHY PRIPAD BYL V ZAVODE NA VYROBU KARTONU .TAM MI FIFLENKA HUBENA,ZMALOVANA,DLOUHONOHA PRAVILA O TLUSTY LIDI NEMAME ZAJEM TADY SE MUSI KMITAT.CO NADELAME.PRO BANDAZ JSEM SE ROZHODLA PRAVE KVULI ZAMESTNANI A VYSNENEMU MIMINKU.SNAD TO VSECHNO DOBRE DOPADNE AUSMEJE SE NA ME STESTI,KTERE PREJI VSEM CO CHTEJ SE SVYMI KILY ZATOCIT PA MILUSKA Razz Laughing Wink Very Happy

38LET,bandáž 20.3.2007,třetí doplnění,před bandáží-12kg,po bandáži-18kg
trixl

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 7:10 pm    Předmět: Citovat

Mně se ještě diskriminace nevyhnula, kvůli váze jsem si už dvakrát vyslechla nechutné poznámky od lékařů. Ale také jsem byla odmítnuta v zaměstnání z důvodu, že jsem žena (váha ještě nehrála roli) a nešlo o čistě mužskou práci a může se mi stát, že se mi opět dostane diskriminace, tentokrát kvůli věku, až budu hledat práci. Jako by nestačilo, že ženy automaticky dostanou už při nástupu nižší platový výměr než by dostal muž.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Plavovlaska

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 7:16 pm    Předmět: Citovat

Hehe, no děvenky, s diskriminací máte samozřejmě pravdu. Mě připadá naprosto nejhorší to, že většina "těch druhých" dávají rovnítko mezi slova obezita a debilita Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 7:19 pm    Předmět: Citovat

Holky zlatý - ještě chvíli boubelatý... věřím, že se nám všem podaří dostat se na bandáž a sundat ze sebe všecko, co jsme za poslední roky poctivě nabraly!!! A my to pak těm vyhublinám pitomým nandáme!!! A Milusko, uvidíš, že i to miminko přijde...všechno bude... jsme k těm načim cílům a přáním každým dnem blíž....
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 7:25 pm    Předmět: Citovat

Trefila jsi hřebík na hlavičku, Plavovlásko! Taky mívám ten dojem, jako že si říkají - té se ptám nebudeme, ta je tlustá a blbá... prostě si všichni myslí, že snad máme samý sádlo místo mozku .. V práci jsem se opravdu spíš setkala s tím, že na pohled krásná, štíhlá dívčina byla tak blbá, až mě bylo trapně za ni. Ale co, ona je krásná a atraktivní, tak nějaká absence mozku není důležitá...
ALENA

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 8:08 pm    Předmět: Citovat

No holky.před chvilkou jsem přišla z práce a koukám jak blázen a čtu a čtu a čtu. Musím říct,že máte všechny ve všem pravdu. I já mám přesně ty samé zkušenosti. A proto přes všechnu kritiku bandáže chci do toho jít.Když zhubnu,tak se mi určitě začne měnit život. Okolí se ke mně také bude chovat lépe a to mě bude hoooodně motivovat k tomu,abych si váhu udržela,v lepším případě hubla dále. To si musí každej vyzkoušet sám. Čím více kil bude dole,tím větší bude motivace. Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing
misalho

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 8:14 pm    Předmět: Citovat

ahojky to jsem si taky rikala ale at se snazim jak se snazim tak furt nehubnu uz mi to dvakrat stahovali ale uspech zadny pocit sitosti se stale nedostavil a i kdyz se drzim a jim opravdu ali porce tak nehubnu jsem asi nejaka divna Crying or Very sad
Milca-berca

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 8:23 pm    Předmět: misalho nesmutni.... :o)) Citovat

... Wink nesmutni ,také mi to od září nejde a to se hejbu jako blázen.....říkej si je zima na jaře to půjde lépe,jak už tu otom holky psaly mám dojem,že tělíčko v zimě stávkuje.Mě to tady vždy pomůže,když si tu čtu od sluníček příspěvky.....A nejlepší je,že mě začíná ta makačka ve fitku čím dál více bavit...hihihi alespon nějaké + to má.... Nefnukej veverko bude líp...zatočíme stím..to by bylo aby nebylo. Wink Exclamation

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
elena

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:02 pm    Předmět: Citovat

Evi Zelenoočko, asi jsi to špatně pochopila. Já si vůbec nemyslím, že tvoje BMI je malé na bandáž. Já vážila trochu míň než ty, když jsem o ní poprvé uvažovala. A ejhle ještě jsem stačila 20 přibrat. Já nechci aby sis myslela, že já si myslím, že ti to dělat nemají. S Plavovláskou jsme vedli tu diskuzi, kterou jste všichni četli a já si vzpoměla, že o tom BMI 30 jsi psala ty. Jenom mám sloní pamět, nic víc. Moc to přeju každé z nás a po zpoloviny probdělé včerejší nocí vím, že do toho jdu za každou cenu a té blbé statistice s odpuštěním natrhnu prdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil
O diskriminaci nemá cenu mluvit, opravdu lidé si myslí, že jsme nesvéprávní. Teda dost lidí. Ale já vždycky když má nějaké blbé poznámky řeknu: Já můžu zhubnout, ale ty zůstaneš debil celej život! A věřte mi, že to zabírá. Ještě mi nikdo nikdy nestihl odpovědět, protože nenašel slova. Wink

[/url]
L

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:22 pm    Předmět: Citovat

Nevím jestli bych řekla,že si ostatní myslí,že jsme nesvéprávní,ale méněcenný.Je to smutné!
A hlavně nezapomenou kdo námi opovrhoval za to,jak vypadáme a až budeme hubené/plnoštíhlé,tak mu to dát patřičně najevo...
Myslím,že my máme neději být na tom lépe než jsme teď,ale co oni...jim to půjde nahoru Laughing Exclamation
Jen se musíme držet!!!

L.
trixl

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:23 pm    Předmět: Citovat

elena napsal:
Já můžu zhubnout, ale ty zůstaneš debil celej život! Wink

Tak to je dooobrá poznámka Smile

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:34 pm    Předmět: Citovat

Elenko, však já jsem to tak ani nebrala, vůbec ne....Jen jsem poslední dny nějaká vytočená, tak doslova perlím- tak to tak prosím neberte! Jsem upřímnej člověk a občas to ze sebe vymluvím(vypíšu( dřív, než o tom vůbec pouvažuju !!! Jen mě naštvalo, že mi předevčírem jedno zdrav.centrum z mého okolí řeklo, že mám malé BMI na zákrok, že operují pouze spec.případy s mnohonásobně vyšším BMI. Já si prý mám pár dní zkusit držet nějakou dietu a přidat pohyb a uvidím, že dolů to půjde samo... jsem z toho ještě teď vytočená !!! Místo aby člověka podpořili, že se vůbec k takovémuto odvážnému činu rozhodl, tak ho posměšně div nenakopou do zadnice! Chtělo se mi z toho až brečet...
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:36 pm    Předmět: Citovat

Paráda... kdyby to člověk uměl takto rychle zareagovat a vpálit jízlivému dotyčnému takovouto slovní facku.... !!! Jo, někdo mi ještě napsal podobnou reakci.. " Já můžu zhubnout a Ty se svým ksichtem už nic nenaděláš.."!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: