Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
Leont�nka
Zalo�en: 10.8.2006 P��sp�vky: 30 Bydli�t�: Prost�jov
|
Zaslal: st z��� 06, 2006 5:26 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Kempo!
J� jsem po operaci dev�t� den a dnes r�no jsem m�la p�l kraj��ku dva dny star�ho chleba s pomaz�nkov�m m�slem a kole�kem �unky.Jedla jsem to asi 15 minut a h���dn� dlouho kousala.M�j �aludek to vzal v pohod�.V�bec m� nic netla�ilo.Pila jsem a� za hodinu po sn�dani. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Betty
Zalo�en: 7.8.2006 P��sp�vky: 72 Bydli�t�: Praha 9
|
Zaslal: st z��� 06, 2006 9:07 pm P�edm�t: |
|
|
chybi�ka se vloudila,
SPR�VN� ADRESA JE : www.medispo.net
Nebo z www.iscare.cz ad�le obezitologie a tam jsou odkazy.
Je�i�i lidi, j� m�m chu� na jahody, kde je sakra MARUNA. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
SolnarovaKveta
Zalo�en: 7.9.2006 P��sp�vky: 1 Bydli�t�: Usteck� Kraj-Most
|
Zaslal: �t z��� 07, 2006 6:39 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojik v�em jsem tu mezi v�ma nova tak n�jak jsem si po�etla va�e p�isp�vky a jsemvelice r�da,�e jsem dostala odkaz na tuto str�nku. Nu �ek� m� ve�k�r� vy�et�eni a takjsem zvedav� jak to v�echno dopadne,ale tak� budu velice r�da kdyby se na�el n�kdo kdo by u� tedka naprezradil n�jakou dietku nebo receptik zatim ahojik a dr��m v�m v�em pale�ky do dal�iho usp�chu.........  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: p� z��� 08, 2006 10:18 pm P�edm�t: |
|
|
teda lidi, to je hr�za j� se op�t netrefila, tak dost.
www.bandingklub.cz proboha v�dy� je to tady tak�e OK�NKO DIETOLOGA. J� to m�la po��d p�i vstupu na po��ta� a je to dobr� vod�tko.
Je�t� se omlouv�m, to v�te st���. Ale jinak jsou to sam� zdrav� adresy  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
mavicee
Zalo�en: 23.10.2006 P��sp�vky: 1
|
Zaslal: po ��jen 23, 2006 4:28 am P�edm�t: |
|
|
ahoj v�ichni, a� jsem po v�konu asi 3/4 roku jsem mezi v�mi nov�.Hubnu asi extr�m� pomalu, ale hubnu a tud� jsem spokojen�. Dole m�m asi 20kg.Cht�la bych poradit jestli m� n�kdo p�esn� informace o tom zda n�slednou plastiku b�i�n� st�ny hrad� poji��ovna. P�edem d�kuji za odpov�di. Hubnut� zdar  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: po ��jen 23, 2006 7:28 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj,z�le�� jak�ho m� doktora,ale on to m��e napsat,jako �e to poji��ovna zaplat�.P�esn� nev�m,jak to popsat (napsat).Prost� nutn� z�krok.
Zdar! |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: po ��jen 23, 2006 7:50 pm P�edm�t: |
|
|
mavic, j� m�m taky probl�m, �e hubnu pomalu, doktor�m se to nel�b�, j� za ka�d� kilo dole jsem vd��n�. 5 a 1/2 m�s�ce 15 kg |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
|