Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leontýnka
|
Zaslal: st září 06, 2006 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kempo!
Já jsem po operaci devátý den a dnes ráno jsem měla půl krajíčku dva dny starého chleba s pomazánkovým máslem a kolečkem šunky.Jedla jsem to asi 15 minut a hóóódně dlouho kousala.Můj žaludek to vzal v pohodě.Vůbec mě nic netlačilo.Pila jsem až za hodinu po snídani. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Betty
|
Zaslal: st září 06, 2006 9:07 pm Předmět: |
|
|
chybička se vloudila,
SPRÁVNÁ ADRESA JE : www.medispo.net
Nebo z www.iscare.cz adále obezitologie a tam jsou odkazy.
Ježiši lidi, já mám chuť na jahody, kde je sakra MARUNA. |
|
Návrat nahoru |
|
|
SolnarovaKveta
|
Zaslal: čt září 07, 2006 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ahojik všem jsem tu mezi váma nova tak nějak jsem si početla vaše přispěvky a jsemvelice ráda,že jsem dostala odkaz na tuto stránku. Nu čeká mě veškéré vyšetřeni a takjsem zvedavá jak to všechno dopadne,ale také budu velice ráda kdyby se našel někdo kdo by už tedka naprezradil nějakou dietku nebo receptik zatim ahojik a držím vám všem palečky do dalšiho uspěchu......... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Betty
|
Zaslal: pá září 08, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
teda lidi, to je hrůza já se opět netrefila, tak dost.
www.bandingklub.cz proboha vždyť je to tady takže OKÉNKO DIETOLOGA. Já to měla pořád při vstupu na počítač a je to dobré vodítko.
Ještě se omlouvám, to víte stáří. Ale jinak jsou to samé zdravé adresy |
|
Návrat nahoru |
|
|
mavicee
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 4:28 am Předmět: |
|
|
ahoj všichni, ač jsem po výkonu asi 3/4 roku jsem mezi vámi nová.Hubnu asi extrémě pomalu, ale hubnu a tudíž jsem spokojená. Dole mám asi 20kg.Chtěla bych poradit jestli má někdo přesné informace o tom zda následnou plastiku břišní stěny hradí pojišťovna. Předem děkuji za odpovědi. Hubnutí zdar |
|
Návrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,záleží jakého máš doktora,ale on to může napsat,jako že to pojišťovna zaplatí.Přesně nevím,jak to popsat (napsat).Prostě nutný zákrok.
Zdar! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Betty
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 7:50 pm Předmět: |
|
|
mavic, já mám taky problém, že hubnu pomalu, doktorům se to nelíbí, já za každé kilo dole jsem vděčná. 5 a 1/2 měsíce 15 kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
|