Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5, 6 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 10:18 pm P�edm�t: |
|
|
Tak se mi baby ha�te�iv� l�b�te a n� tu ��afat zob�kama jak n�kde na trhu
J� tak kile�ka jdou dol�,ale nev���m �e to p�jde st�le t�mto tempem a ani to nechci p�� u� sem ze v�eho vypadl a nakupuju nov� hadry jen se pr�� za ko��rem Jinak d�ky a �dy,tedy kol�ky �i jin� madla si mus�me dr�eti vz�jemn�,kdy� u� to m�me,tak a� to k n��emu slou�� no n�? svatba st�la pen�ze
St�le tu blekot�m aby se lidi neb�li �e to nic nen� a moje kolegin� v pr�ci taky takovej tank,nebo sp� jako odrostl� goril� samice Mafuka a jak je velk�,mil� d�my tak je taky tlust� a co h�� i tak (d�my prominou) blb�,ale opavdu to byste musely za��t hu��m do n� jak do hluh� nev�sty a� na to jde �e j� to d��v nebo pozd�ji zabije a kdy� z toho argumentov�n� u� m�m hubu vytahanou jak cig�nskou krosnu,tak ona s t�m jej�m vypatlan�m �sm�vem mi �ekne �e j� mus�m je�t� chv�li p�emlouvat,�e se j� to l�b� kdy� j� takhle dob�v�m a p�esv�d�uju,j� mil� d�my tak v tu chv�li bych kdybych moh vyt�h hadi�ku ze sv�ho portu a tu n�nu s n� u�krtil.
Holt blbost a dobrotu z lid� nevyt��sk� a ka�d� na to mus� p�ij�t s�m a pokud to skute�n� chci a chci n�co se sebou d�lat a hlavn� ��t, zvl kdy� je k tomu te� je�t� p��le�itost ne� se to za�ne platit a to mil� d�my ur�it� d��v �i pozd�ji p��jde,tak tomu mus�m taky n�co malinko ob�tovat,ale pokud a jsou takov� jen ml�t� zob�kem a hled� v�mluvy a argumenty typu j� se boj�m nebo podobn� hovadiny s t�mi u� nehodl�m ztr�cet �as,takov� lid� si jen l�ou do vlastn� urny,ale ona si pro n� dojde,tu neoblbnou hloup�mi keci a p�itroubl�mi pseudoargumenty,tac� lid� nemaj� pro m� zbla hodnoty a taky jim to d�v�m zn�t.
Je to tvrd�,ale nechce� se sebou nic d�lat a jen hek�?Tak zhebni co s tebou,takov� je �ivot a tak to taky beru,j� sem �anci dostal,�apnul j� pod ch�t�nem ale u� j� nepust�m,a p�e��r�n� a cpan� si pupk� s l�skou m� vlastn� p�enech�m t�mto du�evn�m abstinent�m
Je to mo�n� a� moc drsn�,ale je to tak a tak to taky c�t�m,m�m zodpov�dnost v��i rodin� a doktor�m co se se mnou zab�vali a tak se sna��m v�e dodr�ovat aby to fungovalo,leckdy to nen� jednoduch�,ale jde to, mus�.
V�sledky ur�it� jsou a i kdy� to n�kter�m z v�s nejde tak rychle,neklesejte na mysli to prost� tak je , n�kdo d��v jin� pozd�ji,ale k tomu vyt��en�mu c�li se p�ece dopacht�me n�???
To by v tom byl �ert aby to ne�lo.
Tak�e jste op�t sly�ely slovo bo�� nezanbozi �MEN
A dr�te se,v��te si a pom�hejte si, jste lidi a tak se taky tak chovejte a ahojda a v�em dr��m kol�ky ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
N�vrat nahoru |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Martina 2
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 86 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 11:19 pm P�edm�t: |
|
|
�us Matrixi,
j� se ha�t��it necht�la a nebudu. Ka�lu na to. Jen jsem si dovolila napsat sv�j n�zor na z�klad� sv�ch zku�enost�.
Ale jsou lid�, co maj� rad�i jen maz�n� medu kolem �st.
Ti co mluv� po��d jen tak jak to cht�j� sly�et Ti ostatn� taky m��ou n�kdy mluvit fale�n�.
A na tu babu v pr�ci se vyprdni. Uvid� jak ji to za�ne hryzat hi hi hi.
Taky jsem se sna�ila radit , komukoliv cokoliv o �em jsem byla p�esv�d�en�, �e je spr�vn�. Ale u� jsem z toho vyrostla. Nem� to cenu.
Pravidlo ��slo 1. : Ra� jen tomu kdo si o radu �ekne.
No, ob�as se mus�m p�em�hat, abych zas ned�lala "chytrou", ale v�t�inou se vyplat� dr�et hubu a �et�it si energii.
Matrixi sportuje�, nebo to z Tebe let� samo jen omezen�m j�dla ? |
|
N�vrat nahoru |
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: ne srpen 27, 2006 10:11 am P�edm�t: |
|
|
Ahojda,
ob�as is jdu zafun�t,ale jinak jsem hodn� venku se psem a m�m zahradu,tak�e m�m pohybu vcelku dost |
|
N�vrat nahoru |
|
Betty
Zalo�en: 7.8.2006 P��sp�vky: 72 Bydli�t�: Praha 9
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 3:22 pm P�edm�t: Tak p�kn� den. |
|
|
Do telefonu ka�d�mu ��k�m, �e jsem ta vysok�, �t�hl� blond�na.
Opravdu jsem byla ta vysok�, �t�hl� ALE p�iposra�en�, blond�na.
Ale douf�m, �e u� se budu moci chovat norm�ln� a n� infantiln� vtipkovat, aby nikdo nem�l blb� kecy, ale aby m�li pocit, �e to beru sportovn�. A �e teda nevad�, �e jsem tlust�, kdy� si ze sebe um�m ud�lat legraci.
P�ipad� mi, �e hubnu cel� �ivot a m�m pocit, pokut je to takto jak to je jse r�da i kdy� obez�etn�. �lov�k se bohu�el nau�il tomu �e hubne nev��it.Jsem po band�i necel� 4 m�s�ce a zhubla jsem pouh�ch 12 kg. Ale jsem ��astn�, poprv� v �ivot� jsem schopna bez breku a vynervov�n� sebe v�d�t �e nem�m hlad.
M�m sice strach, jestli to pude d�l, a p�izn�m se ob�es h�e��m a h�e��m r�da.
![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif) |
|
N�vrat nahoru |
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 12:10 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky matrixi, ani j� jsem se stejn� jako moje jmenovkyn� �.2 necht�la s nik�m h�dat ani dohadovat, jen jsem cht�la p�isp�t svoj� tro�kou zku�enost� do ml�na a on� pani tro�ku pomoct s rozhodov�n�m a se zlou jsem se ppot�zala. Je na to stejn� jako ta tvoje baba v pr�ci, taky si nechce nechat poradit a mele si svoji. U� jsem to vzdala a tak� se k tomu nechci ji� vyjad�ovat.
Jinak ti gratuluji k takov�mu �bytku, j� jsem �ekatelka a douf�m, �e v�echno dob�e dopadne a j� se do�k�m Bohu�el jsem na to sama, proto�e podporu doma nem�m, ale jsem rozhodnuta se s t�m poprat sama. Ostatn� tak jako s cel�m sv�m �ivotem. Tv� humorn� p��sp�vky mi hodn� pom�haj�, kdy� na m� prijde beznad�j. V�dycky m� povzbud�. D�ky. |
|
N�vrat nahoru |
|
Kempo
Zalo�en: 3.9.2006 P��sp�vky: 3 Bydli�t�: Ceske Budejovice
|
Zaslal: ne z��� 03, 2006 2:36 pm P�edm�t: predstaveni |
|
|
Ahoj, jsem Kempo. Mam 4 dny po operaci bandaze zaludku (30.8.2006). Operaci mi delali v ISCARE v Praze. Po 4 dnech jsem ztratil na vaze 5 kilo. Rad si budu psat s nekym kdo mi poradi co a jak dal. Hlavne s pocity a tak.Doufam ze se nekdo ozve. |
|
N�vrat nahoru |
|
jitka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: BRNO-M�STO
|
Zaslal: ne z��� 03, 2006 3:54 pm P�edm�t: p�edstaven� |
|
|
Ahoj v�t�m t� na t�chto str�nk�ch,dr��m ti p�sti p�i hubnut�.A� bude� m�t n�jak� dotaz ur�it� napi�.N�kdo ti porad� a kdy� si p�e�te� p��sp�vky na t�chto str�nk�ch,ur�it� najde� odpov��.M� taky hodn� pomohli. |
|
N�vrat nahoru |
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: ne z��� 03, 2006 4:00 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Kempo,to je bomba .5kg za 4 dny -neskute�n�,ale ono to pr� mu�sk�m jde l�p.To mus� b�t fajn pocit co?Jak ti je po operaci?�e to nebyla takov� hr�za,rozhodn� to za to st�lo n� ?Mus� to tady v�em p�kn� popsat,pocity po operaci a tak.Je tu spoustu lidi�ek co to maj� p�ed sebou a ka�d� dal�� �sp�n� operovan� je moc,moc uklidn�.T�m sp� kdy� m� hned takov� �sp�ch.Na m� takov� p��klady p�ed operac� fungovali jako n�jak� balz�m na nervy a fakt jsem v�echny jejich p��sp�vky hltala a mockr�t si je pro��tala. M� hlad?Na m� to tedy funguje,hlad nem�m ,chut� byli velk� ale po najet� na ka�ovitou stravu m� i ty pomalu a jist� opou�t�j� .J� budu v �ter� od operace 3 t�dny,nem�m zat�m dole ani to co ty za 4 dny,ale je mi o moc l�p a p�ipad�m si jak nejm�n� o 10 kg leh��.U� se mi poda�ilo zhltnout v�t�� kus j�dla ,no pov�m ti byla to s�la,stoj� za to d�vat po��dn� pozor a mixovat v�echno v papule d�kladn�.U� jsem chyt�ej��!Tak se zat�m m�j fajn a aspon�ob�as dej v�d�t jak ti je a jek pokra�uje�,tady ti nikdo z�vid�t nebude,ale budou m�t s tebou up��mnou radost uvid�! Tak �us ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
N�vrat nahoru |
|
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: po z��� 04, 2006 6:43 am P�edm�t: |
|
|
Zd�rek KEMPO a v�ichni
Tak t� tu v�t�me a pi� pi� pi�.Cokoli t� napadne.jinak nikdy jsem nev��ila,�e chlap�m jde hubnut� rychleji,ale podle Matrixe a te� tebe asi jo.Tak ahoj a p�eji m�lo chut� a rychl� hubnut�. |
|
N�vrat nahoru |
|
Iv�a
Zalo�en: 12.8.2006 P��sp�vky: 11 Bydli�t�: kutnohorsko
|
Zaslal: po z��� 04, 2006 8:22 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj Kempo, v�t�me t� do party. Napi�, jak se c�t�, co ba�t� - pokud v�bec n�co. J� jsem po band�i u� skoro m�s�c a c�t�m se b�je�n�. Oble�en� je mi voln�j��, hlad nem�m a chut� - no ty teda jo, ale bojuji s nimi jak se d�. Dr��m palce. Iv�a |
|
N�vrat nahoru |
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: �t z��� 05, 2006 7:26 pm P�edm�t: |
|
|
kuky kuk slun��ka....TAK SCHV�LN� KDO BYL DNESKA NA KONTROLE V ISCARU kolem 12.30-13.15h???...bylo tam lidi�ek hafo... Jo jedna podstatn� v�c...Banding klub v ISCARU..je 5.10 od 16h.....tak nezapomen te...kdo chce jet.... zat�m pa Mili ![Razz](images/smiles/icon_razz.gif) |
|
N�vrat nahoru |
|
Kempo
|
Zaslal: �t z��� 05, 2006 7:37 pm P�edm�t: |
|
|
Zdravim Ivcu a Bela, Sice jsem 6 dni po operaci ale citim se docela dobre.Po 3 dnech mi prestala tekuta strava chutnat. Asi jsem si nevedel co jineho udelat k jidlu ale musel jsem jen caje, ruzne mlecne zakysy, jogurt a nebo cisty vyvar. Tak jsem se rozhodl na zaklade toho ze mi bylo docela fajn uz zkusit nejake ty kasicky a muzu rict ze mi nic po rozmixovanem jidle nebylo.Vetsinou si uvarim brambory trosku zeleniny a platek sunky a vse hodim do mixeru. Nevypada to moc vabne ale je to docela dobre.A hlavne neni to sladne jako ta tekuta strava.Ja uz mel toho sladneko po 3 dnech plne zuby.No a od te doby uz jim jen rozmixovanou stravu. Zajimalo by mne po jake dobe se da jist uz treba trosku peciva a tak. Ja uz mam po pecivu abstak jako blazen.Muzete mi nekdo rict po kolika dnech kdo uz mohl jist tak trosku normalne???Moc dekuju. |
|
N�vrat nahoru |
|
Betty
Zalo�en: 7.8.2006 P��sp�vky: 72 Bydli�t�: Praha 9
|
Zaslal: �t z��� 05, 2006 8:34 pm P�edm�t: |
|
|
HUR� CHLAP !!!!!! �AU KEMPO
Pod�vej se na www.medispo.cz . maj� tam p�kn� co by se papat m�lo, jak a kdy, je to dobr� vod�tko, ale jen vod�tko. J� m�la takov� strach, �e jsem jedla tekutou stravu o14 dn� d�le. Ahoj EVo, jasn� �e jsem to j�, kolegy�ka od vedle z pokoje. Ale m�m pocit, pokud bych t� potkala, tak se t�eba nepozn�me. Jsi fakr dobr�.
KEMPO dr� se !!! |
|
N�vrat nahoru |
|
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: st z��� 06, 2006 6:34 am P�edm�t: |
|
|
Zdar Kempo
S t�m pe�ivem byla jsem na tom jako ty hrozn� abst�k,tak jsem to zkusila cca po deseti dnech ale �lo to ven,tak nedoporu�uji.Pak jsem na chv�li ztratila odvahu,a mysl�m �e t�i t�dny po operaci u� to �lo,je lep�� chl�b,ne� rohl�k.Rohl�k se mi sek� je�t� ted(operaci jsem m�la 24.7.06)A d�le�it� je fakt hodn� kousat.Tak se m�j a dr��m pale�ky at ti to jde st�le stejn� rychle. |
|
N�vrat nahoru |
|
Kempo
|
Zaslal: st z��� 06, 2006 8:34 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj Betty, koukal jsem se na www.medispo.cz ale nic o jidle jsem tam nemohl najit. Ukazalo mi to nejake zdravotni pomucky jako ortezy a tak.Je to urcite spravna adresa??? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|