Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5, 6 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 7:38 am P�edm�t: |
|
|
No praaaaav�, tahle pozn�mka m� znervozn�la Ob�v�m se, �e kdyby to bylo placen�, moje drah� polovi�ka by se hoooodn� cukala. Moment�ln� pot�ebujeme aut� n�jak vy�e�it, dome�ek dosluhuje a tak by to �lo po��d dokole�ka. Nejsp� bych si na to musela j�t vyd�lat vlastn�m t�lem No nev�m kam, �e by to panoptika? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 7:43 am P�edm�t: |
|
|
Je�t� je jedna v�c - pochopila jsem u�, �e po operaci stejn� jde o celo�ivotn� dietu. Jen se pom�h�, aby se �lov�k zarazil v�as pocitem sytosti. Pokud m� dost pevn� v�le. Ale �amanko pokud n�kdo dok�e del�� �as se dr�et, tak snad to ukazuje na to, �e pot�ebuje jen trochu v�c podpo�it? �e bys byla �sp�n�? Kdy� u� se n�kdy vypap� na morbidn� obezitu tak to je�t� nutn� neznamen�, �e je o�ez�v�tko |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Iv�a
Zalo�en: 12.8.2006 P��sp�vky: 11 Bydli�t�: kutnohorsko
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 10:57 am P�edm�t: . |
|
|
�amanko, ve mn� to zr�lo skoro rok, ne� jsem dosp�la k rozhodnut�. St�le jsem nev�d�la, co vlastn� chci, dokonce jsem psala na pap�r klady a z�pory. Nakonec se posledn� kapkou stala kontrola u l�ka�e, kter� mi zjistil vy��� cukr a to jsem si �ekla dost. Dneska jsem po operaci a rozhodn� toho nelituji!!!! Iv�a |
|
N�vrat nahoru |
|
|
samanka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: N�chodsko
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 3:52 pm P�edm�t: |
|
|
V�te, �e i podpora v�s, kte�� jste se rozhodli, pro m� znamen� hodn�, i kdy� jsem se nerozhodla. A abych si posp�ila kv�li pen�z�m, to n�, kdyby to bylo nutn� ze zdrav. probl�m� a j� to nedok�zala sama, vezmu si t�eba p�j�ku. K tomuto hubnut�, kter� jsem zah�jila p�ed 16 dny jsem se vlastn� dokop�vala v�c ne� rok. Tak uvid�m, co zvl�dnu. Na�t�st� zat�m ��dn� cukr, jen ALT a AST zv��en�, ale to v�m, �e zmiz�, kdy� zhubnu - tak hur� do toho. Dnes mi man�el sl�bil, �e d�me do kuchyn� rotoped a stepper, do sklepa - posilovny se n�m nikomu nechce a u tv si, mysl�m, za�lapeme oba. Bude to lep�� ne� le�et v k�esle a cp�t se a op�jet se, ne? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jitka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: BRNO-M�STO
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 4:32 pm P�edm�t: |
|
|
samanko toto p�esv�d�en� jsem m�la taky,doma rotoped z�dn� zv��en� cukr ani cholesterol m� p�edsevzet� m�lo jen kr�tk� p�soben�,tak jsem se obr�tila na l�ka�e.Dnes m�m u� rok a p�l po band�i m�m dole 38 kg a jsem ta nej��astn�j��.Nechci t� p�emlouvat ty m� podporu od man�ela,m� doma jen kritizovali a nev�m kolik v�i�.P�ej� ti aby ti tv� p�esv�d�en� vy�lo.Jitka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 4:46 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky holky,
tak mus�m ��ct, �e m� to taky funguje
Minul� t�den jsem se rozhodla, �e na tom nic nen� a �e po band�i stejn� budu muset dodr�ovat dietu. Docela jsem m�la obavy jak to bude, kdy� na m� uhod� hlad, kdy� je nejh�� vl�knina to jist�. A po t�ech o�istn�ch dnech jsem nasadila dietku jako bych byla po band�i a u� i cvi��m. Je mi kr�sn�, par�dn� a najela jsem na vlnu, na kter� hodl�m setrvat. M�m skv�lou partnerku sice virtu�ln�, ale dost mi pom�h�. Legra�n� je, �e samanku jsem sem dostrkala, a� jde do band�e se mnou a u� to tak vypad�, �e jsem spolu s n� na diet�, cvi�en� a na band� se mi u� v�bec nechce.
Tyhle str�nky mi pomohly m� nakopnout a fajn, �e bandingklub nen� jen pro lidi s operac�. Tak�e nen� d�vod sem nechodit M��em si navz�jem vypr�v�t o sv�ch �sp��ch, proto�e jak jsem vid�la na jedn� bl�zk� os�bce, kdy� nen� v�le, ani band� v�s nespas�. Mus�te tak jak tak v�ichni zatnout zuby a t�hnout.
Reakce m�ho mu�e na zhubnut� byla odm�tav�. Vzal si m� kuli�ku a a r�d, abych byla opl�can�, �t�hl� �eny ho nep�itahuj�. Tak�e vyjedn�v�m kolik bude moje c�lov� v�ha, ale pol�t��ky po��d je�t� m�t mus�m
Jsem fakt ze ��astn� planety |
|
N�vrat nahoru |
|
|
samanka
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 5:57 pm P�edm�t: |
|
|
Jitko, m�m dnes 118,6 kg p�i 173 cm, za��nala jsem s dietou p�ed 16 dny, kdy jsem se dostala nad 124 kg, to m� nakoplo, abych se sebou n�co ud�lala. P�eji ti �sp�chy, ale domn�v�m se, �e st�le dr�� dietu, a kdo nem� v�li, tak ani po band�i se neudr��. Na kolika jsi �la na operaci ty? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 8:55 pm P�edm�t: |
|
|
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:10 am, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
samanka
|
Zaslal: �t srpen 24, 2006 2:19 pm P�edm�t: |
|
|
Martino, to mi ne��k� nic nov�ho, ono taky ta posledn� 3 kg tam nasko�ila n�jak behem 1 t�dne, tak�e si mysl�m, �e jsem se zpo��tku jen po��dn� vypr�zdnila a odvodnila. Jinak man�el mi rotoped nepomohl vyt�hnout, m�l jinou pr�ci, tak�e o t� jeho podpo�e bych poml�ela, s rotopedem mi pomohla dcera. A �lapala jsem v�era 40 minut. Nejhor�� bylo t�ch 1. dvacet, tep po��d kolem 90, teprve ve 2. dvac�tce minut tep mezi 110-120 tepy za minutu. Mo�n� hubnu rychle, ale ono se to zpomal�, 21.8. 120,0, 22.8. 119,4, 23.8. 118,6, dnes 118,2. Hlavn� vydr�et. Jinak man�el nen� ��dn� hube�our, 187 cm a p�es 130 kg, kolik, to nev�m, naposledy p�ed n�kolika m�s�ci m�l 133, tak�e by se mohl p�idat a to by teprve bylo to prav�, ve dvou se to l�pe t�hne, a mn� by se taky l�bil v�c! A jen tak mimochodem - po band�i n�kte�� hubnou je�t� v�c ne� 5 kg za 16 dn�, ne? Za��tek mus� b�t impuls. No ale nesm� se po p�l roce p�estat, 2 jojo efekty m�m za sebou... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
samanka
|
Zaslal: �t srpen 24, 2006 2:23 pm P�edm�t: |
|
|
A je�t� n�co - j� j�m, nedr��m hladovku, koupila jsem reditu - b�lkovinnou dietu - r�no koktejl s 2 l�i�kami psylia, v poledne ob�d na mal� tal��ek, odpol. koktejl, ve�er pol�vku z t�to diety a pozd� ve�er v�t�inou je�t� sal�t (1 raj�e, kus okurky, paprika, l�i�ka oleje, tam h�e��m l�i�kou dressingu)... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Martina 2
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 86 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: �t srpen 24, 2006 9:45 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj samanko,
jak dlouho bude� papat tuhle dietu? Cel� �ivot ?..........j� holka, m� je�t� n�kolik jo jo efekt� p�ed sebou
To jsem nep��jemn�, co ?
Dr��m Ti moc palce aby jsi byla vyj�mka a dal�� jojo T� neodbouralo |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 5:29 am P�edm�t: |
|
|
Mil�nkov� moji,
Tento t�den je tomu p�esn� dva m�s�ce co jsem podstoupil band�ge a te� sem si vlezl na v�hu,s pot�en�m a radost� oznamuji m�stn�mu obecenstvu �e v�hov� �bytek je cel�ch 21 kile�ek.
Ale takov� skok jsem jsem zaznamenal tento t�den,za t�den sem ujel o 3,5kila.
a upozor�uju �e spasu v�e krom knedl�,chleba a hov�z�ho masa,vep�ov� zcela v�jme�n� a uzeniny nev�m jak vypadaj�,tak�e nev�te hlavy a hur� dotoho a� to hu��.
N�komu to jde rychle,n�komu pomalu,ka�d� je jin�,jen nech�pu vzliky n�kter�ch,co si mysleli �e ani n� t�den po operaci budou m�t dole 10 kilo to je hloupost to v�me,nebojte ono se to rozjede,chce to trp�livost nic v�c a hlavn� NE�RAT
tase m�jte exclusive a ahojda |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 7:20 am P�edm�t: |
|
|
Martino 2 a jak dlouho jsi po band�i, d�le jak dva roky? J� b�t tebou bych se nesm�la, proto�e jak samanka tak j� zn�me ka�d� jednoho (ka�d� toho sv�ho) �lov�ka, kter� se po dvou letech ub�r�n� vydal zase sm�rem k nab�r�n�. Kdy� se kouknu na fotky, tak v jeho p��pad� byla cel� ta anab�ze zbyte�n�.
Teoreticky tu byla samanka sjeta za p��li� vysok� po��te�n� �bytek. Jedu ve stejn�m re�imu a moje �bytky jsou miniaturn�. Ka�d� to m�me jinak.
Matrix gratuluji, za dva m�s�ce 21 kilo, stra�n� by se mi to l�bilo, ale u m� by to u� znamenalo hladovku hlavn� aby vydr�elo a u� se nikdy nevr�tilo zp�tky.
Martino 2 a mysl�, �e nebude� muset dr�et cel� �ivot dietu? Bude� to m�t oproti samance jednodu��� o to, �e ti tv�j �aludek podstatn� d��ve zahl�s�, �e m� dost. Asi jen nebude� m�t pocit, �e dr�� dietu. Ale jinak jste na tom ob� stejn�. Ned� si pozor, jo-jo efekt se dostav�. Z�sada je j�st p�im��en� a NE�RAT jak trefn� napsal Matrix.
Nebylo by lep�� dr�et samance palce a m�t pouze konstruktivn� p�ipom�nky? Vy i ona pot�ebujete podporu ke zm�n� �ivotn�ho stylu a �e se nevydala cestou band�e snad neznamen� rovnou, �e jej� snaha je odsouzena k nezdaru. Byli a jsou lidi, kte�� se dali do lat� a udr�uj� v�hu.
Naposledy upravil trixl dne p� ��jen 13, 2006 5:28 pm, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 9:12 am P�edm�t: |
|
|
Tak se n�m to tu za��n� n�jak h�dat,ale to se dalo �ekat,kdy� jsou tu dva t�bory-pro band� a -proti band�i.Necht�la jsem se do toho vkl�dat,jsem �tastn� �e jsem do toho �la a spokojen�,sm��en� klidn� s celo�ivotn� dietou.mus�m se zastat obou Martin.Ta prvn� cht�la jen pomoci radou a varovat,proto�e jako v�t�ina z n�s si p�r jo-jo efekt� za�ila.Ta druh� se j� pouze zastala a dala za pravdu.Nemysl�m,�e je n�co �patn�ho p�iznat si ,�e ned�m za sebe ruku do ohn� a u� nikdy nezh�e��m a nechat si proto pomoci od l�ka��(band�),notabene,v�ichni v�me ,�e na to aby ji �lov�ku ud�lali mus� proj�t i psychologem aby bylo jasn� �e zvl�dne se nep�e��rat!Ale ani psycholog nen� b�h a m��e se spl�st,jak je vid�t ob� zn�te n�koho ,kdo to nezvl�dnul.Nemysl�m si,�e tohle pot�ebuj� sly�et lidi co maj� t�eba takov� zdr.probl�my co u� jim komplikuj� �ivot ,ale po��d je�t� v�haj�,jestli se vydat do rukou chirurg�,nebo ne.Takov� �e�i jako ...ha ha chci t� vid�t za 2 roky,nazdvih�vaj� i m�!Nev�me co bude za 2 roky,nev� to ani ty ,ale v���me �e u� to zvl�dnem.M�me ohromnou berli�ku-band�-d� se sn� ��t,nebol�,kdy� odol� mlsn�m chut�m,nem� hlad a j� jako kojenec,bez toho �e bys trp�la.Beru�ky i j� dok�zala za 3 m�s�ce shodit 30 kg a bez band�e a udr�et si to n�co p�es rok a sta�ila mi na to jedna del��,s pohybem ani �aludkem nesouvisej�c� nemoc a fr�elo to zp�tky.Nikomu band� nenut�m,m�m j� sama kr�tce,nikoho nesoud�m,�e to chce zvl�dnout bez n�,up��mn� v�m to holky p�eju,ale ozvu se kdy� n�kdo bude m�t divn� �e�i na n�s co jsme podle v�s z�ejm� srab�ci a asi l�n�,nena�ran� lidi,co neovl�daj� sv� chut� a proto se rad�i nechaj� rozkuchat a je�t� zbyte�n�.To je toti� blbost a velk�,ne ka�d� je tlust� pouze z p�e��r�n� a lenosti,p�esn� pro tyhle reakce jsem to kam jdu nikomu nev�ela na nos!Nepot�ebujeme po tom co m�me za sebou stra�it t�m,�e se uvid� za 2 roky.No tak se uvid� ,j� nez�vod�m,m� jde o m�j �ivot!Douf�m,�e tyhle dohady a nar�ky t�mto kon��,proto�e nikdo ani s band��,ani bez nepot�ebuje ur�et a zastra�ovat!Do pr�ic jsme snad dosp�l� lidi a ne haranti ze z�kladky!Tak se m�jte V�ICHNI fajn.Jo Matrixi ,ty u� mus� padat z kalhot?Je to super a moc ti to p�eju,jen tak d�l.�us�k a pi�te,pi�te! |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 10:19 am P�edm�t: |
|
|
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:10 am, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|